Termékek


Miért van szükség kádparavánra?

Önnel is előfordult már, hogy a kádban zuhanyozott és utána percekig szárítgatta a vízben úszó fürdőszobát?   Esetleg használ zuhanyfüggönyt és tapasztalta, hogy zuhanyzás közben kellemetlenül a testére tapad? Azonban a kádból nem lógathatja ki, mert a víz lecsorog a függönyön és utána ugyanúgy takaríthat.
Amennyiben Ön is találkozott már a fenti problémákkal, a megoldás a kádparaván lehet.
A falra rögzíthető kádparavánok választhatók fix és kihajtható, egy vagy többrészes kivitelben is a kád típusától és beépítési módjától függően. 
Sarok vagy aszimmetrikus kádakhoz is választható. Egyenes kádaknál teljesen körbeépíthető a nyitott oldalakon, így biztosan meggátolja a víz kicsapódását.
Már meglévő fürdőszobákba is beépíthető egyenes és asszimetrikus kádakhoz is egyaránt Szárazon tartja a fürdőszobát,   meggátolja a víz kifröccsenését és kényelmes zuhanyozást biztosít álló testhelyzetben. A szögletes fürdőkád paravánja sokoldalú.  mindig tökéletesen illeszkedik.  Már rengeteg típus közül választhatunk, mint például: egyrészes fix kádparaván.  Kétrészes kihajtható kádparaván, kétrészes ki- és behajtható kádparaván, egyrészes ki- és behajtható kádparaván,  két részes harmonikarendszerű kádparaván.
Ötrészes harmonikarendszerű  kádparaván, tolórendszerű kádparaván,  háromrészes harmonikarendszerű kádparaván, fix oldalfal és kombinációk.  Az ország bármely pontjára kiszállítunk. Törekszünk arra,  hogy a kiváló minőség amit képviselünk és a hozzá társuló korrekt ár, szimpatikus legyen a leendő vásárlóink számára,  és folyamatos kedvezményeket biztosítunk.     Telefon: +36 30 904 8664, +36 42 333 754/11 Email: [email protected] .


Megtekintés
Bruttó ár
12797Ft - 152929Ft
Akciós / Új
(123)
Gyártó
(1)
Kivitel
(1)
Kádparaván típus
(1)
(1)
(8)
(1)
Méret
cm (1)
Raktáron
(40)
(100)
Szín
(65)
(1)
(11)
(5)
(46)
Megtekintés
Fürdőszoba webáruház
Termékek: 140
Rendezés:
Lista szűrése