Szolgáltatásaink

Nem csak termékeket vásárolna, de szüksége lenne néhány vásárláshoz köthető szolgáltatásra is?

Vásárlás előtt 3 ingyenes szolgáltatással állunk rendelkezésére. A vásárlását követően pedig a lehető legoptimálisabb áron, és a legtöbb módon kérheti a szállítást.

Lássuk ezeket a szolgáltatásokat részletesebben is...

Ingyenes szaktanácsadás

Bármelyik részlegünkön vásároljon is, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére, válaszolnak kérdéseikre és tanácsot adnak,  hogy Ön a legmegfelelőbb terméket vásárolja meg elképzelései megvalósításához!

Ingyenes anyagszükséglet számítás

Amennyiben Ön rendelkezik tervrajzzal, legyen szó fal- és padló burkolásáról vagy komplett fürdőszoba elkészítéséről, kollégáink kiszámítják, hogy Önnek mennyi alapanyagra van szüksége! Így nem fordulhat elő az, hogy Ön feleslegesen többet vásárol az adott termékből!

Sokszor tapasztaljuk, hogy az otthoni számítás -éppen a pontosságából adódóan - a kivitelezéskor sajnos gondot okoz.

Szakembereink ismerik azokat a %-okat, amelyek segítenek valóban elegendő burkolóanyag vásárlásában. Például a burkolat felhelyezésének módja - nem mindegy, hogy egy padlóburkolatot diagonálban vagy egyszerű sorban rakják le, vagy a vágási hulladékból adódó többlet anyagmennyiséget, stb.

Vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat! Megéri.

Ingyenes  látványterv készítésHa nálunk vásárolja meg fürdőszobája, konyhája burkolatát, fürdőszoba felszerelését, mi ingyenesen megtervezzük, és a környéken egyedülállóan 3D-ben megnézheti, hogyan fog kinézni, még mielőtt az elkészülne!


Házhozszállítás

Vásárolna, de nem tudja, hogyan vigye haza? Cégünknek erre is van megoldása! Bármilyen nálunk vásárolt terméket lehetőség szerint igyekszünk többféle szállítási móddal is kiajánlani és az Önnek megfelelő időpontban kiszállítjuk a megvásárolt termékeket!