Termékek


Szolgáltatásaink

Nem csak termékeket vásárolna, de szüksége lenne néhány vásárláshoz köthető szolgáltatásra is?

Vásárlás előtt 3 ingyenes szolgáltatással állunk rendelkezésére. A vásárlását követően pedig a lehető legoptimálisabb áron, és a legtöbb módon kérheti a szállítást.

Lássuk ezeket a szolgáltatásokat részletesebben is...

Fürdőszoba program 2019

Fél a fürdőszobája felújításától, mert nem akar órákat eltölteni a csempe, szaniterek, kádak és egyéb kiegészítők kiválasztásával? Vagy csak nehezen tudja elkepzelni, milyenek is lesznek a kiválasztott darabok együtt? 

Akkor Önnek segít a Fürdőszoba program 2019!

Válassza ki látványterveink közül az Önnek leginkább megfelelő fürdőszobát 3 m2 alatti vagy 3-6 m2-es méretben és mi kompletten elküldjük Önnek csomagakcióban, fix áron, országos házhoz szállítással.

A csomag tartalmaz a felújításhoz szükséges minden kelléket, csempét, padlólapot, csemperagasztót, fugázót, nagyméretű burkolólapok esetében a lapszintező rendszert, szilikont, stb... Pont úgy, ahogy a csomagleírásban szerepel!

Megtalálta álmai fürdőszobáját és az ár is megfelelő? Egyszerűen rakja a kosárba és mi házhoz szállítjuk Önnek a kiválasztott fürdőszobai csomagot! Önnek már csak egy jó szakemberről kell gondoskodnia...


Részletekért kattintson...

Fürdőszoba képgaléria

Fürdőszoba felújítás vagy építkezés előtt áll? Önt is érdeklik az újdonságok és a szép fürdőszoba képek? Megismerkedne a legnagyobb csempe gyárak termékeivel, hogy kizárólag minőségi burkolatokat vásároljon otthonába?

Képgalériánkban szebbnél szebb fürdőszobákkal találkozhat, amely remek inspiráció lehet saját fürdőszobája megtervezéséhez.


Képgalériánkért kattintson ide

Fürdőszoba tippek

Fürdőszoba tervezéshez, kialakításához praktikus tippek, trükkök, hasznos tanácsok lakberendezőktől, hogy az Ön fürdőszobája is olyan legyen, mint egy katalógusfotó.


Fürdőszoba tippekért kattintson...

Ingyenes szaktanácsadás

Bármelyik részlegünkön vásároljon is, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! A fürdőszoba kellékek és kiegészítők valamint a csempék és burkolatok terén 25 éves múlttal a hátunk mögött, sok a kezdetektől velünk dolgozó kollégával biztos lehet benne, hogy a kérdéseire szakszerű válaszol kap és csak olyan tanácsot adnak, ami az Ön igényeinek a legmegfelelőbb. Így végül az elképzelései megvalósításához leginkább illő darabokat választhatja ki áruházunkban!

Ingyenes anyagszükséglet számítás

Amennyiben Ön rendelkezik tervrajzzal, legyen szó fal- és padló burkolásáról vagy komplett fürdőszoba elkészítéséről, kollégáink kiszámítják, hogy Önnek mennyi alapanyagra van szüksége! Így nem fordulhat elő az, hogy Ön feleslegesen többet vásárol az adott termékből!

Sokszor tapasztaljuk, hogy az otthoni számítás -éppen a pontosságából adódóan - a kivitelezéskor sajnos gondot okoz.

Szakembereink ismerik azokat a %-okat, amelyek segítenek valóban elegendő burkolóanyag vásárlásában. Például a burkolat felhelyezésének módja - nem mindegy, hogy egy padlóburkolatot diagonálban vagy egyszerű sorban rakják le, vagy a vágási hulladékból adódó többlet anyagmennyiséget, stb.

Vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat! Megéri.

Ingyenes  látványterv készítésHa nálunk vásárolja meg fürdőszobája, konyhája burkolatát, fürdőszoba felszerelését, mi ingyenesen megtervezzük, és a környéken egyedülállóan 3D-ben megnézheti, hogyan fog kinézni, még mielőtt az elkészülne!


Házhozszállítás

Vásárolna, de nem tudja, hogyan vigye haza? Cégünknek erre is van megoldása! Bármilyen nálunk vásárolt terméket lehetőség szerint igyekszünk többféle szállítási móddal is kiajánlani és az Önnek megfelelő időpontban kiszállítjuk a megvásárolt termékeket!