Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Miért használjak kádparavánt?

|

Sok fürdőszobában használják a fürdőkádat zuhanyzásra is, különösen akkor, ha nem áll elegendő hely rendelkezésre, hogy a fürdőkád mellé egy zuhanyzót is elhelyezzenek. Sokan vannak olyanok is, akik inkább zuhanyoznának, de nem szeretnének lemondani a fürdőkádban való fürdés kellemes élményéről sem. Az ilyen esetekben mindenképpen gondoskodni kell arról, hogy ne fröcsköljön ki a víz, mert az elárasztott fürdőszoba semmiképpen sem nyújt szép látványt és egy kellemes, frissítő zuhanyozás után senkinek sem az a leghőbb vágya, hogy nagytakarítást kelljen végeznie a kicsapott víz miatt. Sokan dönthetnek akár a teleszkópos rúdra szerelhető zuhanyfüggöny mellett is, de ettől sokkal esztétikusabb, igényesebb és modernebb megoldásnak számít a kádparaván használata. A kádparavánok többféle anyagból is készülhetnek amelyek rendkívül tartósak, mint például a különféle műanyagok, vagy a biztonsági üveg. A kádparaván a legtöbb fürdőszobában jól mutat, klasszikus és modern fürdőszobák hasznos kiegészítője is lehet. A kádparaván felszerelése könnyű, nem jár nagy munkával a beépítése és emellett többféle megoldásból is lehet választani, így mindenki meg tudja találni a számára legmegfelelőbbet. Akár a fürdőszobánk dísze is lehet egy jól megválasztott kádparaván. Készülhet az szolid megjelenésű, klasszikus átlátszó üvegből, de választhatunk mintás, savmaratott vagy festett eljárással díszített üvegből is. Vannak egyenes kádakhoz és aszimmetrikus kádakhoz való verziók is.

Nyitható kádparaván:

Azok számára jelent nagyon jó megoldást, akik úgy gondolják, hogy fürdés közben zavarná őket az üvegfal. A nyitható kádparavánt rá lehet hajtani a falra amikor nincs rá szükség, így Önnek csak akkor kell használnia, amikor zuhanyzik.

Nyitható kádparavánokért kattintson ide.

Fix kádparaván:

A fix kádparaván elemei nem mozdíthatóak. Zuhanyzás közben az üvegfal megakadályozza a víz kifröccsenését ebben az esetben is. A fix kádparavánokat akkor szoktuk ajánlani, amikor nincs lehetőség a kádparaván mozgatására a hely szűkössége miatt. Például, amikor a paraván egyik oldalán a csaptelep helyezkedik el és a ráhajtással akadályozzuk annak működtetését, a másik oldalán közvetlen közel a wc vagy kazán került elhelyezésre és a kádparaván kihajtása nem oldható meg.

Fix kádparavánokért kattintson ide.

Egy fix és egy nyitható elemből álló kádparaván:

Ennek a rendkívül praktikus kádparavánnak az egyik része rögzített a másik viszont szükség esetén nyitható, ha fürödni szeretnénk. A  kifröccsenő víz minimális mennyiségű, mivel az két elemből tevődik össze és így nagyobb felületet véd. Ez a típus alkalmazható kisebb fürdőszobákban abban az esetben is, ha a csaptelep a kádparaván hajtási oldalára van szerelve, ugyanis a fix oldalfal távtartóként működik és nem ütközik a csaptelepbe a paraván. 

Fix és nyitható elemből álló kádparavánokért kattintson ide.

Harmonika kádparaván:

Ez a kádparaván típus az egyik legjobban használható és legpraktikusabb megoldás. A keskenyebb elemek annyira összehajthatóak, hogy észre sem lehet venni a kádparavánt amikor nincs szükség a használatára. Méretéből adódóan ez a típus védi leginkább fürdőszobánkat a kicsapódó víztől.

Harmonika rendszerű kádparavánokért kattintson ide.

FIX ELEM + TOLÓAJTÓ

Ez a megoldás akkor a leghasznosabb, ha a kádparavánt 2 fal közé szeretnénk beépíteni vagy a teljes kádat körbe akarjuk venni vele. A faltól falig tartó elemek teljes védelmet nyújtanak a kicsapódó víz ellen.

Fix elemből és tolóajtóból álló kádparavánokért kattintson ide.

Bármelyik típus mellett dönt, biztos lehet benne, hogy egy nagyon praktikus és esztétikus megoldást választott a kicsapódó víz felfogására a fürdőszobában.

 

Tekintse meg kádparaván kínálatunkat>>