Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

2018 legnépszerűbb fürdőkádjai

|

Te is azt tervezed, hogy idén felújítod, szépítgeted otthonodat? Netán szeretnél egy új, igényes, jól felszerelt fürdőszobát? A háznak, lakásnak nagyon fontos eleme a fürdőszoba, felújítását semmiképpen nem szabad elkapkodni, hiszen ez a művelet nem rövid távra szól. Fontos törekedni a minőségre és az időtállóságra, mi ehhez szeretnénk egy kis segítséget nyújtani. Cikkünkben szeretnénk bemutatni, melyek voltak a 2018-as év legnépszerűbb fürdőkádjai, melyeket számtalan elégedett vásárló otthonába kerültek a tavalyi évben.

 Rosa II fürdőkád

A modern és kifinomult design-al rendelkező Rosa II fürdőkád nagyon népszerű volt a tavalyi évben. Ez nem csoda, hiszen az egyedi külső mellett maximális kényelmet biztosít fürdés közben. Kádparavánnal kiegészítve pedig egy széles zuhanysarkot kapunk. Az áramvonalas, lágy formavilág rendkívül esztétikus megjelenést biztosít azok számára, akik a könnyed eleganciát kedvelik. Ez a gyönyörű fürdőkád a nemzetközileg elismert Storz Design műhelyéből származik.

Formy fürdőkád

Sokan mondják, hogy a kevesebb néha több. Az igazi szépség az egyszerűségben rejlik. Ez a nagyon esztétikus kád igazán modern formavilággal rendelkezik amely kitűnő választást jelent azok számára, akik az egyszerűséget kedvelik. A kád egyik oldala egy kicsit szélesebb, ez nem csak praktikus, hanem így az egyszerűség mellett igazán egyedi megjelenésű fürdőkádat láthatunk.

Vanda fürdőkád

A Vanda fürdőkád szintén a kényelmet kedvelők számára jelent különösen jó választást. Kényelmes kartámaszok által teszi könnyebbé a kádból való kiszállást, illetve a fürdőzés közbeni olvasgatást. Ez a fantasztikus kád annyira népszerű, hogy már három méretben kapható. Ha Ön inkább zuhanyozni szeretne, a kád kiegészíthető kádparavánnal.

Classic fürdökád

A legideálisabb választás olyan fürdőszobákba, ahol kicsi a hely. A keskeny szegély és a lejtős oldalfal, a kád kis méretéhez képest hatalmas belső teret kínál, a lapos kádfenék pedig a lehető legkényelmesebb fürdőzést biztosítja az Ön számára. Ennek a fantasztikus kis kádnak köszönhetően Önnek akkor sem kell lemondania a kényelemről, ha kis hellyel rendelkezik.

Chrome fürdőkád

Ez az egyszerű megjelenésű, nagyon ízléses fürdőkád sokoldalúan használható fürdésre és zuhanyzásra egyaránt. Rendkívül sok kiegészítő elérhető hozzá, hogy fürdőszobáját még egységesebbé és stílusosabbá tudja varázsolni.

Ezek voltak 2018 legnépszerűbb fürdőkádjai. Reméljük sikerül ötletet meríteni, hogy hogyan lehetne szebbé és komfortosabbá tenni lakásunknak ezt a nagyon meghatározó helyiségét. További ajánlatokért látogasson el webáruházunkba, vagy keresse bizalommal szakértő munkatársainkat.

www.csempebolt.hu  [email protected]  +36 30/1609564