Termékek


Miért van szükség kádparavánra?

Önnel is előfordult már, hogy a kádban zuhanyozott és utána percekig szárítgatta a vízben úszó fürdőszobát?   Esetleg használ zuhanyfüggönyt és tapasztalta, hogy zuhanyzás közben kellemetlenül a testére tapad? Azonban a kádból nem lógathatja ki, mert a víz lecsorog a függönyön és utána ugyanúgy takaríthat.
Amennyiben Ön is találkozott már a fenti problémákkal, a megoldás a kádparaván lehet.
A falra rögzíthető kádparavánok választhatók fix és kihajtható, egy vagy többrészes kivitelben is a kád típusától és beépítési módjától függően. 
Sarok vagy aszimmetrikus kádakhoz is választható. Egyenes kádaknál teljesen körbeépíthető a nyitott oldalakon, így biztosan meggátolja a víz kicsapódását.
Már meglévő fürdőszobákba is beépíthető egyenes és asszimetrikus kádakhoz is egyaránt Szárazon tartja a fürdőszobát,   meggátolja a víz kifröccsenését és kényelmes zuhanyozást biztosít álló testhelyzetben. A szögletes fürdőkád paravánja sokoldalú.  mindig tökéletesen illeszkedik.  Már rengeteg típus közül választhatunk, mint például: egyrészes fix kádparaván.  Kétrészes kihajtható kádparaván, kétrészes ki- és behajtható kádparaván, egyrészes ki- és behajtható kádparaván,  két részes harmonikarendszerű kádparaván.
Ötrészes harmonikarendszerű  kádparaván, tolórendszerű kádparaván,  háromrészes harmonikarendszerű kádparaván, fix oldalfal és kombinációk.  Az ország bármely pontjára kiszállítunk. Törekszünk arra,  hogy a kiváló minőség amit képviselünk és a hozzá társuló korrekt ár, szimpatikus legyen a leendő vásárlóink számára,  és folyamatos kedvezményeket biztosítunk.     Telefon: +36 30 904 8664, +36 42 333 754/11 Email: [email protected] .


Bruttó ár
14174Ft - 139861Ft
Akciós / Új
(72)
Gyártó
(1)
Kivitel
(1)
Kádparaván típus
(1)
(1)
(8)
(1)
 Mutass kevesebbet  Mutass többet
Méret
cm (1)
Raktáron
(56)
(34)
Szín
(39)
(1)
(11)
(5)
(22)
 Mutass kevesebbet  Mutass többet
Szűrés
Fürdőszoba webáruház
Termékek: 90
Rendezés:
Lista szűrése