Fürdőszoba webáruház
Vinyl padló

Prémium minőségű melegburkolat- ez a VINYL!

Használatát tekintve ez a padlóburkolat nemcsak vízálló és karcálló, de rendkívül  tartós, még a nagyobb fizikai hatásoknak is ellenálló. Mivel újra és újra könnyen lerakható, ezért akár több felújítást is megoldhatunk ugyanannak a padlóburkolatnak a lerakásával. Ha valamilyen okból adott helyen mégsem lenne megfelelő, könnyen cserélhető.
Sőt, lerakása annyira egyszerű, hogy akár szakember nélkül is belevághat!

Megjelenését tekintve választhat a lélegzetelállító kő vagy fahatás közül.
A fahatású vinyl burkolat erezete szinte a megszólalásig hasonlít a valódi fa burkolatokhoz, míg a kő hatású vinyl burkolat mintázata és színe annyira valósághű, hogy egy avatatlan szem nem tudja megkülönböztetni a valódi kő burkolatoktól.

Milyen helységekbe ajánljuk a vinyl padló burkolatokat?

A vinyl burkolat a lakás bármely helyiségében megfelelő választás, mivel teljesen vízzáró, így alkalmas akár fürdőszoba vagy konyha burkolására is éppúgy, mint egy hálószobába vagy nappaliba.

A vinyl burkolatok nem csak szépek, de praktikusak is! Rugalmas anyagból készülnek, így puha, kényelmes járófelületet biztosítanak, ezért nem terhelik meg az ízületeket. Kisgyermekes családoknak kimondottan ajánljuk, hiszen a gyermekek csontozata, izületei kevésbé lesznek terhelésnek kitéve, még a leghevesebb játék alatt is.

A háziasszonyok kedvence lesz, hiszen könnyű tisztíthatósága értékes időt spórol a takarítás alatt, mivel felületén nem tapad meg a kosz.

A cégünk által forgalmazott vinyl padlóburkolatokat a megrendeléstől számított 4-6 héten belül tudjuk szállítani.

Szűrők
Bruttó ár
5880Ft - 23931Ft