Termékek


Csaptelepek

Ma már nagyon nagy választék áll rendelkezésünkre ha csaptelepet szeretnénk választani. Különböző design-al, minőséggel.

Attól is függhet választásunk, hogy hová kívánjuk felszerelni őket, milyen helységbe milyen nagyságú tér áll rendelkezésünkre. Kádperemre szerelhető csaptelep vásárlásánál ügyeljen a kád perem szélességre és hosszúságra, nem minden kádperemre szerelhető csaptelep

kompatibilis minden káddal. Kérjük ellenőrizze a kádaknál a kádperemre szerelhető csaptelep telepítésének lehetőségét. Falba süllyesztett csaptelepeket tégla vagy beton falba javasoljuk beépíteni. 

A gipszkarton falba történő beszerelés esetén előkészület szükséges.  Válogasson kedvére webáruházunk széles választékából, nálunk biztos megtalálja amit keres.

Fontos tudni, hogy a modern csaptelepek nem csak, hogy egyszerűen szabályozhatók, mind emellett víz takarékos és védelemmel ellátottak, ebből kifolyólag, a javításuk is igen egyszerű.

A csaptelepeknek manapság már rendkívül sok fajtája létezik. Továbbiakban érdemes tudni, hogy mindenhova más és más csaptelep tartozik, tehát külön csaptelep dukál a fürdőszobába, a konyhába, mosdóba.

Az ország bármely pontjára kiszállítunk.

Elérhetőség

+36 30 / 597 5452  |  info@csempebolt.hu

Megtekintés
Bruttó ár
0Ft - 249301Ft
Akciós / Új
(72)
Gyártó
(135)
(1)
(85)
(16)
Raktáron
(76)
(231)
Szín
(65)
(2)
Megtekintés
Fürdőszoba webáruház
Termékek: 307
Rendezés:
Lista szűrése