Termékek


Murexin 1 KS Folyékony fólia 7 kg

Akciós termék
28 973 Ft / db
helyett
19 350 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 19 350 Ft
1 kilogramm = 2 764,29 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Murexin 1 KS Folyékony fólia

Egykomponensű, hézag és varratmentes, kenhető szigetelés, üzemi víz ellen (pl. fürdőszoba, zuhanyzó, zuhanykabin) beltérben. Minimális vastagság: 1 mm.

Anyagszükséglet: kb. 1,5 kg/m2/mm

Importőr: Csempe és Kert Kft.

Termék paraméterek
Gyártó
Murexin
Felhasználhatósága
Beltér
Kiszerelés
7 kg
Cikkszám
4007
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Illyés József
2019-08-29 08:23
Csak ajánlani tudom,árak jok,minöség szuper
dr. Mudri Erika
2019-08-08 11:52
Egyedül a termékkel kapcsolatosan adtam Önöknek 4 pontot, mert a csempe a valóságban nem pontosan olyan színű, amilyen a weblapon volt (valóságban lilás-szürkés az a minta a csempén, ami a weblapon kékes színű volt). Ezt leszámítva meg voltam elégedve, külön köszönet jár munkatársuknak: Horváth Edinának, aki a megrendeléstől kezdve folyamatosan kapcsolatban volt velem és végigkísérte azt a folyamatot, amíg a szállítónak átadásra került a megrendelt termék. Mindenről egyeztetett velem, nagyon hálás vagyok neki. Kérem, hogy amennyiben lehetséges, ezt a munkatársukat jutalmazzák valamilyen formában! Fürdőszoba felújításban vagyok, több webáruházzal is kapcsolatba kerültem a termékek megrendelése során. Egyedül Önöknél Horváth Edina volt az az ember, aki profin állt a dolgokhoz és éreztette, hogy a vevő a fontos, sőt: a vevő elégedettsége! Az összes webáruház inkább hűvös nem érdekléssel állt a megrendelésemhez!
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Gyártó és Csempe családok