Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Top5 Baldocer kollekció 2019-ben

|
Címkék : baldocer csempe

A spanyol csempegyár kiváló minőségű és különleges csempék sorát kínálja vásárlóinak 1994 óta. A több, mint 25 éves múltú cégnél mindig fontos volt a fejlődés, a legújabb technológiák alkalmazása. Csempéiket korszerű anyagokból készítik. A legjobb minőséget a legjobb áron, a legjobb kerámia felhasználásával kínálják a piacon.

2019-ben a következő Baldocer csempecsaládok voltak a legnépszerűbbek üzletünkben:

1. Meridien csempecsalád

Használja a világos és sötétszürke élcsiszolt csempéket, ha modern, letisztult enteriőr kialakítása a cél. A csempék felülete matt.

Termékekért kattintson ide

2. Dreire csempecsalád

A dreire kőmintázatú csempék barna és szürke árnyalatokban is kaphatóak. Felületük fényes. Az alapcsempék használatával letisztult hatást érhet el, a kőmintázatnak köszönhetően dekorcsempe nélkül sem unalmas a látvány.

Termékekért kattintson ide

3. Icon csempecsalád

A csempék 4 színben kaphatóak, felületük matt. Az alapcsempék mellett kapható 3D felületű is. Válassza az Icon kollekciót, ha fontos Önnek, hogy egyszerre modern és otthonos helyiségeket alakítson ki.

Termékekért kattintson ide

4. Vasari csempecsalád

A barna árnyalatú csempék 2 féle alapszínnel kaphatóak. Tegye mozgalmassá egyszínű falait csíkos és mozaikhatású dekorcsempével.

Termékekért kattintson ide

5. Blanco csempecsalád

Nagyméretű fehér alapcsempe változatos dekorcsempékkel. Mozaikos, hullámos, csíkos, esetleg más különleges mintát képzelt el otthonában? Válassza a Blanco csempéket. A fehér csempe soha nem megy ki a divatból, használhatja modern, elegáns, vidéki hangulatú helyiségben, de gyakorlatilag bármilyen stílusú enteriőrbe beilleszthető.

Termékekért kattintson ide

+1 Concrete csempecsalád

A barna és a szürke árnyalatú csempék kiegészítő dekorokkal kaphatóak.

Korábban szavazást indítottunk, hogy a barna csempe vagy a szürke csempe kedveltebb az otthonokban, ahol szavazóink többsége a barna csempét választotta. A Concrete csempe családban elérhető mindkét árnyalat, így mindkét tábor megtalálhatja kedvenc csempéjét.

Termékekért kattintson ide

Amennyiben felkeltették érdeklődését a Baldocer csempék, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 / 597 5452

Olvassa el korábbi cikkeinket is.