Kategóriák


Minden címke 180Mutasd az összes cikket...

Top5 Baldocer kollekció 2019-ben

A spanyol csempegyár kiváló minőségű és különleges csempék sorát kínálja vásárlóinak 1994 óta. A több, mint 25 éves múltú cégnél mindig fontos volt a fejlődés, a legújabb technológiák alkalmazása. Csempéiket korszerű anyagokból készítik. A legjobb minőséget a legjobb áron, a legjobb kerámia felhasználásával kínálják a piacon.

2019-ben a következő Baldocer csempecsaládok voltak a legnépszerűbbek üzletünkben:

1. Meridien csempecsalád

Használja a világos és sötétszürke élcsiszolt csempéket, ha modern, letisztult enteriőr kialakítása a cél. A csempék felülete matt.

Termékekért kattintson ide

2. Dreire csempecsalád

A dreire kőmintázatú csempék barna és szürke árnyalatokban is kaphatóak. Felületük fényes. Az alapcsempék használatával letisztult hatást érhet el, a kőmintázatnak köszönhetően dekorcsempe nélkül sem unalmas a látvány.

Termékekért kattintson ide

3. Icon csempecsalád

A csempék 4 színben kaphatóak, felületük matt. Az alapcsempék mellett kapható 3D felületű is. Válassza az Icon kollekciót, ha fontos Önnek, hogy egyszerre modern és otthonos helyiségeket alakítson ki.

Termékekért kattintson ide

4. Vasari csempecsalád

A barna árnyalatú csempék 2 féle alapszínnel kaphatóak. Tegye mozgalmassá egyszínű falait csíkos és mozaikhatású dekorcsempével.

Termékekért kattintson ide

5. Blanco csempecsalád

Nagyméretű fehér alapcsempe változatos dekorcsempékkel. Mozaikos, hullámos, csíkos, esetleg más különleges mintát képzelt el otthonában? Válassza a Blanco csempéket. A fehér csempe soha nem megy ki a divatból, használhatja modern, elegáns, vidéki hangulatú helyiségben, de gyakorlatilag bármilyen stílusú enteriőrbe beilleszthető.

Termékekért kattintson ide

+1 Concrete csempecsalád

A barna és a szürke árnyalatú csempék kiegészítő dekorokkal kaphatóak.

Korábban szavazást indítottunk, hogy a barna csempe vagy a szürke csempe kedveltebb az otthonokban, ahol szavazóink többsége a barna csempét választotta. A Concrete csempe családban elérhető mindkét árnyalat, így mindkét tábor megtalálhatja kedvenc csempéjét.

Termékekért kattintson ide

Amennyiben felkeltették érdeklődését a Baldocer csempék, kérdéseivel forduljon hozzánk bizalommal a következő telefonszámon: +36 30 / 597 5452

Olvassa el korábbi cikkeinket is.

Minimalista fürdőszoba kialakítása

Fürdőszobáját minimalista stílusban képzeli el? Modern fürdőszobát szeretne kialakítani? Nem tudja hol és hogyan kezdje? Kíváncsi a főbb jellemzőkre? Inspirálódni szeretne? -Olvassa el cikkünket, amiben minden felmerülő kérdésre választ kap.

Mire figyeljünk, ha 3D falburkolatot választunk?

A fürdőszoba tervezése során mondhatjuk, hogy a legelső feladat a burkolat kiválasztása. Fontos, hogy a burkolat kiválasztására és megtervezésére megfelelő mennyiségű időt szánjunk, mivel a burkolat nagy mértékben határozza meg a fürdőszoba hangulatát és stílusát is. Manapság milliónyi burkolat típus közül választhatunk. Ezek közé sorolható a 3D csempe, ami mondhatni...

Design radiátorok

Azt biztosan mindenki tudja, hogy a radiátor fűtésre szolgál, azt azonban már biztosan kevesebben, hogy design radiátorokkal akár észrevehetetlenné is tehetjük fűtőberendezéseink jelenlétét otthonunkban. A hagyományos radiátorok a maguk fehér-bordázott megjelenésével nem nyújtanak túl esztétikus látványt egy szépen és igényesen berendezett helyiségben. Szerencsére a radiátor gyártók felismerték ezt a problémát...
Címkék : baldocer csempe