Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Minimalista fürdőszoba kialakítása

|

Fürdőszobáját minimalista stílusban képzeli el? Modern fürdőszobát szeretne kialakítani? Nem tudja hol és hogyan kezdje? Kíváncsi a főbb jellemzőkre? Inspirálódni szeretne? -Olvassa el cikkünket, amiben minden felmerülő kérdésre választ kap. 

A minimalista fürdőszoba remek példája a belső tökéletességnek. Ezen stílusú fürdőszobák tervezésénél a két legfontosabb szempont a tér optimalizálása és a megjelenés maximalizálása. A minimalista stílus használatával fürdőszobánk kényelmes, modern és kifinomult hatást kelthet. Ezt a hatást minimális bútor és kiegészítők használatával érhetjük el. Ha minimalista fürdőszobai bútorra lenne szüksége, tekintse meg a Savinidue termékcsaládunk modelljeit. Ezen bútorok tökéletesen megfelelnek a minimalista stílus jellemzőinek. Letisztult, modern, természetes színű, praktikus bútorok, melyek kis és nagy méretben is elérhetőek. 

Savinidue fürdőszoba bútor kínálatunkért kattintson ide 

A minimalizmus

  • Jellemző színei: fehér, bézs, szürke, kék, fekete
  • Jellemző formái: szigorú vonalak, szabályos alakzatok

Ezekben a fürdőszobákban sima felületek, egyszerű geometriai alakzatok jelennek meg és jellemző rájuk a díszítettség hiánya. A jól kiválasztott zuhanyzó, vagy fürdőkád vizuálisan vonzóvá teheti a környezetet és még öröm is őket használni.

Ha a zuhanyzó mellett döntene, azt ajánljuk, hogy inkább szögletes zuhanykabint vásároljon. A szögletes zuhanykabin a határozott vonalaival, szabályos alakzatával tökéletesen beleillik majd minimalista fürdőszobájának képébe.  

Szögletes zuhanykabin kínálatunkért kattintson ide

Ha a kád mellett tenné le a voksát, válasszon egyenes, vagy térkádat. Mindkét típus tökéletesen mutat majd fürdőszobájában.  

Egyenes kád kínálatunkért kattintson ide

Térkád kínálatunkért kattintson ide

Az egyetlen kiegészítő, amelyet általában megtalálunk a minimalista fürdőben, az organikus pamut törölköző. Azonban, ha a kialakítása után, túl sterilnek érezné fürdőszobáját, helyezzen el benne növényeket. Arra viszont figyeljen, hogy olyan növényt válasszon, aminek megfelel az adott légkör és környezet.  

Mivel a minimalista stílust a természet ihlette, így megjelenhetnek a keményfa vagy kő motívumok, textúrák is. Burkolatunkat feldobhatjuk mondjuk egy fa-, vagy kőmintás csempével is. Arra viszont figyeljünk, hogy ezekből ne használjunk túl sokat, mivel ezen stílus fő alapja és jellemzője a letisztultság, egyszerűség. A színek kiválasztása során pedig ismét ragaszkodjunk a nyugodt, semleges színekhez.  

Csempe kínálatunkért kattintson ide

A minimalizmus tehát egy olyan stílus, amely szigorú vonalakat, egyszerű színeket és formákat alkalmaz. Nem könnyű egy ilyen fürdőszobát megtervezni, mivel ehhez speciális készségekre van szükség, illetve a bútorok és kiegészítők minimális felhasználása mellett mindent a lehető legjobb módon kell elhelyezni. Látogasson el üzletünkbe és vegye igénybe ingyenes 3D látványtervezésünket. Üzletünkben ráadásul szakemberek segítenek kiválasztani fürdőszobája burkolatát, zuhanykabinját, kádját, fürdőszobabútorát, és az egyéb kiegészítőket is.

Címünk: 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15.

Ha otthonról, gyorsan és egyszerűen szeretne vásárolni, akkor pedig látogasson el weboldalunkra.

Weboldalunkat ide kattintva megtekintheti