Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Mire figyeljünk, ha 3D falburkolatot választunk?

|

A tervezés

A fürdőszoba tervezése során mondhatjuk, hogy a legelső feladat a burkolat kiválasztása. Fontos, hogy a burkolat kiválasztására és megtervezésére megfelelő mennyiségű időt szánjunk, mivel a burkolat nagy mértékben határozza meg a fürdőszoba hangulatát és stílusát is. Manapság milliónyi burkolat típus közül választhatunk. Ezek közé sorolható a 3D csempe, ami mondhatni bombaként robbant be a piacra. De mit is nevezünk 3D burkolatnak? Milyen típusai vannak? Hol és hogyan használjuk, mire figyeljünk a tervezés és használat során?  

Szóval, a 3D csempe alatt két típust is értünk. Az egyik ilyen, ami sima felületű, viszont mintázattal borított, ami 3D hatású. A másik típusnál pedig a felület kiképzése biztosítja a 3D hatást. Cikkünkben az utóbbi típus használatát vizsgáljuk meg.

3D csempe kínálatunkért kattintson ide

A 3D burkolatokat kedvelt fürdőszoba csempe. Kisebb és nagyobb fürdőszobákban is jól mutat. A fürdőszoba tervezése során azonban érdemes pár szempontot figyelembe vennünk.  

A tervezést érdemes ezen szempontok szerint elvégezni:

  1. Ha lehet, egy egész falfelületet válasszunk ki, amit 3D csempével szeretnénk burkolni.

  2. Lehetőség szerint olyan falfelület legyen, amiben nincsenek be- vagy kiugrások, azaz nem szükséges a csempét vágni.

  3. Érdemes csak egy oldalt kiválasztani, ugyanis a sarkokban nagyon nehéz úgy levágni és összeilleszteni a csempéket, hogy az jól mutasson.

  4. A 3D csempével borított oldalra, ha lehet ne helyezzünk semmit. Pl.: mosdót, törölköző tartót, wc-t, stb. Ezek felhelyezése ugyanis nem egyszerű.

  5. Viszont, ha szükség van erre az oldalra is, olyan tárgyat tervezzünk oda, ami eltakarja a felfüggesztést. Pl.: tükör, fürdőszoba szekrény. Azonban ezeknél is számítanunk kell arra, hogy nem fog illeszkedni a falhoz, el fog állni. 

Tehát, ha fürdőszobájába szeretne 3D burkolatot használni, a tervezés során érdemes ezeket a szempontokat végigvenni, átgondolni. 

Ha további kérdései adódnának, keressen minket bizalommal!

Elérhetőségeink: 

Címünk: 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út. 15. 

Email: [email protected] 

Telefon: +36 30 / 597 5452

Webáruházunk: www.csempebolt.hu