Termékek


Sapho AQUALINE EASY CLEANING WC- ülőkére szerelhető bidé, hideg vizes (MT002)

16 500 Ft / db
1 darab = 16 500,00 Ft
db

Kiegészítő bidé Easy Cleaning Super hideg vízhez.
Praktikus kialakítás, gyors telepítés, fúvókaöblítés víznyomás szabályozással. A fúvóka a kezelőpanelen található kis kar segítségével előre és hátra dönthető (± 20°).

A kiegészítő bidé a WC ülőke alá utólag beépíthető, a legtöbb vécécsészéhez alkalmas. A rögzítési távolság 136 - 200 mm. A bidé vízellátására szolgáló műanyag tömlő hossza 130 cm, a tömlő a csomag része. A műanyag tömlő csatlakoztatására szolgáló adapter 1/2"-os belső menettel rendelkezik, ezért a sarokszelep és a T-idom közé szűkítőt kell behelyezni, és jól lezárni a csatlakozást.

A csomag nem tartalmaz fonott tömlőket a WC-tartály és az adapter közötti vízellátáshoz. A csatlakoztatáshoz a tömlőt a töltőszelep menetének megfelelően kell kiválasztani (F3 / 8 "vagy F1 / 2"), az adapter oldalán mindig egy F1 / 2 "menetnek kell lennie.

Duroplast

A hőre keményedő anyagok térhálós polimerek, amelyek térbeli, háromdimenziós hálózatot alkotnak. Térhálósodás akkor következik be, amikor a műanyag alakítása során hő és nyomás alatt, néha katalizátorként működik.

Tulajdonságok:

  • Súly: 0,94 kg
  • Szín: fehér
  • Alapanyag: duroplast
  • Szélesség: 430 mm
  • Forma: kerek
  • Súly: 1,05 kg
  • Jótállás: 2 év
Termék paraméterek
Gyártó
Sapho
Forgalmazó
Csempe és Kert Kft.
Cikkszám
COLDBID
Anyaga
Duroplast
Szélesség
43 cm
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Gyártó és Csempe családok