Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Tippek luxus fürdőszoba kialakításához

|

Ön is gondolkodott már azon, hogy fürdőszobáját inkább kényelmi szempontok alapján rendezné be? Ezek a fürdőszobák elsősorban a kikapcsolódásra szolgálnak, ésluxus hatást keltenek. Ez azonban nem azt jelenti, hogy annak berendezése nagyon sokba fog kerülni. Ezeknél a fürdőszobáknál elsődleges cél a pihenés és relaxálás, így nem ajánlott a teret mosógéppel és egyéb háztartási gépekkel telezsúfolni. Használjunk inkább különleges dekorációs elemeket. Cikkünkben összegyűjtöttünk néhány ötletet, hogy hogyan készíthetünk egyszerű fürdőszobánkból luxus fürdőszobát.

Milyen elemek segíthetik a pihenést, ellazulást?

Ebben a helyiségben a legfontosabb elem a fürdőkád, ahol kipihenhetjük a nap fáradalmait, ellazulhatunk és felkészülhetünk a nyugodt alvásra. Ajánlott a fürdőszoba központjában elhelyezni. Erre a célra tökéletesen megfelelnek a térben álló kádak, melyekhez padlón álló csaptelepet kell telepíteni.

Számos dekorációs elemet is elhelyezhetünk fürdőszobánkban, ilyenek például a virágok, vázák vagy egy fonott kosár, amit akár a padlóra vagy polcra is tehetünk. Kedvenc festményeinket feltehetjük a falra, amelyek látványa fürdés közben segít ellazulni. A fa elemek gyönyörűek a fürdőszobában és közelebb hozzák a természetet.

Egy megfelelő nagyságú helyiségben érdemes egy kényelmes fotelt is elhelyezni. Ha van rá lehetőségünk, a fürdőszobánkat nagy ablakkal, esetleg erkélyajtóval terveztessük, így kilátás nyílik a kertre és élvezheti a természetes fényt egész nap.

Fürdőkád kínálatunkért kattintson ide

Fürdőszobai kiegészítő kínálatunkért kattintson ide

Figyeljünk a megfelelő világításra

A természetes fények mellett a világítás rendkívül fontos a fürdőszobák rendezésekor, mert nagymértékben függ tőle, hogy milyen lesz a helyiség hangulata. Választhatunk a mennyezetre irányított ízléses világítást, de nagyszerű ötlet csillár vásárlása is. Válasszon mellé egy szabadon álló lámpát színes, díszes lámpaernyővel vagy LED lámpatesteket, amik a falra is felszerelhetők. Sok lámpa szabályozható fényerővel is rendelkezik, amellyel kellemes hangulatot varázsolhat fürdőszobájába. Léteznek olyan lámpák, világítótestek, melyek színét a hangulatunknak megfelelően választhatjuk ki, ezzel biztosítva a teljes kikapcsolódást.

Ne feledkezzünk meg a tükör világításról sem, amely nagyon praktikus és elengedhetetlen kelléke a fürdőszobának.

 

A luxus fürdőszobákban egyszerre kaphat helyet kád és zuhanyzó is, akár épített, akár kabin változatban. Amennyiben a hely engedi, választhat Walk in zuhanyfalakat, amelyek egyszerre modern és pazar látványt nyújtanak. Van sarok és szabadon álló változata, néhány típus elérhető fekete konzolokkal is, így bármilyen stílusú fürdőben megállja a helyét.

Azonban mindig figyeljünk arra, hogy ne zsúfoljuk tele a helyiséget. Hagyjunk megfelelő helyet minden berendezésnek és kiegészítőnek. Lehet, hogy le kell mondanunk egy bútorról vagy egy fontosnak vélt elemről, de mindig tartsuk szem előtt, hogy a kevesebb néha több.

Helyet kaphat a fürdőben wc és bidé is, így minden szükséges funkció megtalálható lesz egy helyiségen belül. Praktikussági és higiénia okok miatt ezeket egymás mellett helyezzük el.

Radiátorok - praktikus és esztétikus

A fürdőszobában található radiátoroknak ma már nemcsak a fűtésért felelősek, hanem a designért is. Vásárolhatunk gyönyörű designer fűtőberendezéseket, amelyek egyszerre öltöztetik is fürdőszobáját. Mivel a design radiátor kínálat rendkívül gazdag, könnyen hozzáigazíthatjuk fürdőhelyünk dekorációjához, stílusához.

ENIX design radiátor kínálatunkért kattintson ide

Javasoljuk az elegáns MANGO vagy MEMPHIS modellt, melyeknél a függőleges profilok vonzzák a figyelmet. A MANGO radiátor felső részén a kiegészítő lámpák különleges hangulatot sugároznak.

ENIX álló design radiátorokért kattintson ide.

A törölköző szárító radiátor rendkívül praktikus megoldás. Választhatunk forma, méret vagy teljesítmény alapján, melyből számtalan varióció megtalálható webáruházunkban.

Nincs lehetősége a fűtésrendszerre kötni a radiátort vagy utólag szereltetné be? Választhat elektromos fürdőszobai radiátort, amely egyszerűen, egy fűtőpatron segítségével működtethető. Nem kell hozzá más, csak egy konnektor a közelben.

Fürdőszobai radiátor kínálatunkért kattintson ide.

 

Szeretne igazán luxus érzést a fürdőszobájában és az egyszerűbb design radiátorok nem nyerték el a tetszését? 

A festményt ábrázoló design radiátorok biztosan felkeltik majd érdeklődését. Csodálatos színeivel a festmény radiátor egy különleges dekorációnak tűnik, s emellett egy praktikus funkciót is magában rejt. Ha Ön sem éri be kevesebbel, válassza Libra Batik vagy Rama Batik modelljeinket.

Festmény radiátorokért kattintson ide.

 

Előző cikkünkben tanulmányoztuk az ENIX designer radiátorainkat. Ha kíváncsi cikkünkre:

Cikkünket ide kattintva elolvashatja