Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Design radiátorok

|

Azt biztosan mindenki tudja, hogy a radiátor fűtésre szolgál, azt azonban már biztosan kevesebben, hogy design radiátorokkal akár észrevehetetlenné is tehetjük fűtőberendezéseink jelenlétét otthonunkban. A hagyományos radiátorok a maguk fehér-bordázott megjelenésével nem nyújtanak túl esztétikus látványt egy szépen és igényesen berendezett helyiségben. Szerencsére a radiátor gyártók felismerték ezt a problémát és szebbnél szebb termékeket terveznek, hogy mindenki megtalálja a leginkább otthonához illő változatot.

A radiátor évtizedekkel ezelőtt csak egy fűtőberendezés volt, ezután megjelent a fürdőszobai törölköző szárító radiátor, ezzel megváltoztatva mindent. Immár a radiátor több funkciót tudhatott magáénak. Létezik fűtésrendszerre csatlakoztatható és elektromos változata is, amely leegyszerűsíti a felhasználhatóságát és számtalan olyan fürdőszobában kaphat helyet, ahol eddig nem volt lehetőség a fűtés bevezetésére. Valószínűleg most sokan lelkesen olvasnak tovább, ugyanis találkoztak olyan panellakással, ahol a kis méret miatt nehezen vagy egyáltalán nem tudták megoldani a fűtés kiépítését, ezért a hideg téli napokon fürdés vagy zuhanyzás előtt és után a fűtetlen helyiségben vacogva készülődtek tovább..... 

A design radiátor ezek továbbgondolt változata.  

  • 1/2

Design

Már a nevébe is bele van foglalva a lényeg. Ezek a radiátorok egyik fő tulajdonsága a tökéletes külső. A mai világban nagy hangsúlyt fektetünk otthonunk berendezésére. Radiátorunk egyik fő előnye az, hogy a lakás összképét nem bontja meg, nem rombolja. A legkorszerűbb technológiával készülnek és egyedi színvilággal rendelkeznek, így biztosak vagyunk benne, hogy Ön is meg fogja találni az otthonába leginkább illő design radiátorát.  

A design radiátor fő különlegessége az, hogy beleolvad környezetébe, akár egy festmény látványát is keltheti. Egy laikus ember már észre sem veszi, hogy egy radiátorral áll szemben.  

Praktikus

Design radiátoraink nem csak fűtésre használhatóak, hanem például törölköző szárítására, térelválasztásra, de akár tükörként is tökéletesen megállják helyüket. Létezik sarokba szerelhető változat is, amely rendkívül praktikus és helytakarékos megoldást nyújt.  

Megfelelő hőteljesítmény

A fantasztikus kinézet mellett a radiátor teljesítménye is kimagasló. -Hisz mit is érnénk egy egy gyönyörű radiátorral, ha az nem fűtené fel kellőképp az adott helyiséget?! A design radiátor elsődleges funkciója mindenképp a fűtés maradt, így emiatt sem kell aggódnia.

 

Ha két szóval kellene jellemeznem a design radiátorainkat, mindenképp a praktikus és stílusos kifejezéseket választanám.

Ha további kérdései adódnának, keressen minket bizalommal!

Elérhetőségünk: 

Email: [email protected]

Telefon: +36-30/160-9564

vagy látogasson el személyesen szaküzletünkbe

Címünk: 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15.