Termékek


Ravak 11-es vízvető szett kádakhoz és zuhanytálcákhoz fehér

A fehér színű vízvető lécek a kád vagy a zuhanytálca és a fal közötti rés lezárásához szolgálnak. A rést optimálisan elfedik és tömítik, így a nehezen hozzáférhető helyeken is egyszerűb a tisztításuk, mint ha egy egyenetlenül felvitt tömítőanyagot használnánk, amelyre használat után hamar lerakódik a szennyeződés.

Akciós termék
1 500 Ft / db
helyett
1 350 Ft / db
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.
Az akció 2022. január 1. naptól és a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes!
  • Típus: 6, 10 és 11
  • Hosszúság: 110, 200 cm
  • Színválaszték: fehér

A zuhanytálca vagy kád és a fal közötti rés lezárásához szolgálnak. A rést optimálisan elfedik és tömítik, így sokkal egyszerűbb a tisztításuk, mint ha egy egyenetlenül felvitt tömítőanyagot használnánk, amelyre használat után hamar lerakódik a szennyeződés.

6-os vízvető léc - maximum 10 mm-es rés lezárásához alkalmas. A beépítéshez szükséges készlet nem része a vízvető lécnek, külön termékként elérhető. 
Készlet a 6-os vízvető léchez (fehér) - Tartalma: 2 db belső sarokelem és 2db záróvég(balos/jobbos).

10-es vízvető léc - maximum 17 mm-es rés lezárásához alkalmas. A beépítéshez szükséges záróvég nem része a vizvető lécnek, külön termékként elérhető. 
Záróvég a 10-es vízvető léchez (fehér) - Tartalma: 1db záróvég(balos/jobbos). Ehhez a vizvető típushoz a sarok 45 °-os szögben történő levágással alakítható ki.

11-es vízvető léc - maximum 17 mm-es rés lezárásához alkalmas. A beépítéshez szükséges készlet nem része a vízvető lécnek, külön termékként elérhető. 
Készlet a 11-es vízvető léchez (fehér) - Tartalma: 2 db belső sarokelem és 2db záróvég(balos/jobbos).

Cikkszám
B460000001
EAN
8592626000608
Koncepció
Sada pro krycí lištu
Szállítási idő
14 nap
Garancia
2 év
Csomag hosszúsága
5,5 cm
Csomag szélessége
2 cm
Csomag magassága
9 cm
Csomag súlya
0,013 kg
Választék
Vízvető lécek
Szín
Fehér
Vázlat
Telepítési útmutatók
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!