Fürdőszoba webáruház
Zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanytálca, zuhanyajtó
Zuhanyfal

Ravak Supernova APSS-75 fix oldalfalak fehér Pearl

Bruttó ár:
29 700,00 Ft / db
Akciós ár:
25 245,00 Ft / db
Egység ár:
1 darab = 25 245,00 Ft
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

 Ideális társ az ASDP3 zuhanyajtó számára. Kombinációjukkal négyzet vagy téglalap alakú zuhanysarkot kap az Ön igényei szerinti méretekben. A fix oldalfal mellé mosdót és mosógépet is helyezhet.

Az egy fix részből álló APSS fix oldalfal nem alkalmas önálló használatra. A csomag tartozéka a fix oldalfalat a zuhanyajtóval összekapcsoló sarokösszekötő profil. A falra való rögzítéshez rögzítő profil szükséges, amely minden zuhanyajtó vagy zuhanykabin csomagolásának tartozéka. Az NPS toldóprofilok használatával lehetőségünk van alkalmazkodni az esetleges építési egyenetlenségekhez. Az APSS fix oldalfal és 1880 mm magasságú zuhanyajtó (ASDP3) kombinációjával elképzeléseink szerinti “L” alakú zuhanykabint alakíthatunk ki. Két APSS fix oldalfal és ASDP3 zuhanyajtó kombinációjával pedig pedig “U” alakú zuhanykabint kaphatunk. A termékből egyedi méret készítésére is van lehetőség.


  • Méretek: 75 cm
  • Színválaszték: keret - fehér
  • Edzett biztonsági üveg betétlemez : 3 mm; Transparent,
  • Műanyag betétlemez: Pearl
  • Termék magassága: 188 cm
Típus mm
APSS-75 720-750x1880
Gyártó és Csempe családok
Amennyiben a gyártó összes termékét meg szeretné tekinteni, kérjük kattintson a gyártó logójára, amennyiben a termékcsalád összes elemét szeretné listázva látni, kérjük kattintson a termékcsalád képére!
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!
Írjon Ön is értékelést
Termék paraméterek
Méret 75 cm
Magasság 188 cm
Gyártó Ravak