Fürdőszoba bútor
Ravak bútor
Új

Ravak SD Balance 600 mosdó alatti szekrény fehér/fehér

Bruttó ár:
170 500,00 Ft / db
Akciós ár:
139 810,00 Ft / db
Egység ár:
1 darab = 139 810,00 Ft
Limitált akció Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
Leírás

Ravak SD Balance 600 mosdó alatti szekrény

A falra helyezhető szekrények dizájnelemei a látványosan kivájt és lekerekített felületek az elülső oldalon, amelyeknek köszönhetően kényelmes kezelni a tompítóval felszerelt, lassan csukódó fiókokat.
A falra helyezhető szekrény kombinálható a Balance 600 süllyesztett mosdóval és a mosdóhoz szerelhető fix leeresztővel ellátott szifonnal. További megoldást jelent a Balance 600 mosdópulttal, és ráépíthető mosdóval való kombinálás.
Még több tárolási területre tehet szert a Balance 1200 mosdópult segítségével, valamint egy lap tartóval és törölközőtartóval, amely esetében a mosdót ráépítheti a pultra. Az ilyen mosdópult alá két SD Balance 600 szekrény is elfér.


  • méretek (sz x ma x mé): 60 x 50 x 46,5 cm
  • anyag: impregnált MFPB és MDF lap
  • bútortest színe: fehér
  • lakkozott ajtók színe: fehér/fehér (fényes), fehér/grafit
  • jótállás: 5 év
  • kiegészítők: Balance 600 mosdó, mosdószifon fix leeresztővel, vagy Balance 600 / 1200 mosdópult, Balance/Comfort 1200 lap tartója, Balance törölközőtartó, ráépíthető mosdó (pl. Uni, Uni Slim)

Az SD Balance 600 falra helyezhető szekrény kínálatunkban fehér/fehér vagy fehér/grafit kivitelben érhető el. A két, tompítóval felszerelt, lassan csukódó fiók elegendő tárolóhelyet biztosít. Alkalmas a Balance 600 szekrénybe süllyeszthető, túlfolyó nélküli mosdókagyló alá, kiegészítve egy mosdóhoz szerelhető fix leeresztővel ellátott szifonnal. A szekrény kiegészíthető egy fehér Balance 600 mosdópulttal és ráépíthető mosdóval, vagy Balance 1200 mosdópulttal, Balance/Comfort 1200 lap tartóval, fehér Balance törölközőtartóval és ráépíthető (pl. Uni, Uni Slim termékcsaládba tartozó) mosdóval. A két egymás melletti szekrény kiegészíthető egy Balance 1200 mosdópulttal, amivel nagy tároló területre és rakodóhelyre tehetünk szert.
Összeszerelt állapotban kerül forgalomba szerelőkészlettel együtt (csavarok, pántok, végsapkák). A szekrény falra helyezhető.
A fürdőszoba komplex kialakításához és kivitelezésben való összehangolásához azt javasoljuk, hogy az SD Balance 600 szekrény a Balance termékcsalád többi termékével legyen kombinálva (Balance mosdóval, ráépíthető mosdókkal (Uni, Uni Slim, stb.), magas SB Balance 400 szekrénnyel) és más RAVAK termékekkel.

Gyártó és Csempe családok
Amennyiben a gyártó összes termékét meg szeretné tekinteni, kérjük kattintson a gyártó logójára, amennyiben a termékcsalád összes elemét szeretné listázva látni, kérjük kattintson a termékcsalád képére!
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Írjon Ön is értékelést
Értesítések
Kérjük töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Kérjen értesítést
Termék paraméterek
Alsó szekrény szélessége 51-60 cm
Gyártó Ravak