Termékek


Kihez fordulhatok, ha termékkel kapcsolatos kérdésem adódott?

Szakértő kollégáink rendelkezésére állnak. Keresse őket bizalommal az alábbi elérhetőségek egyikén: 

06 30 597 5452

[email protected]

A termékekről kérhetek további képeket? 

Amennyiben az adott termék készleten van, annyiban szívesen készítünk Önnek arról képet. Ilyen esetekben jelezze felénk kérését telefonon, e-mailben vagy messenger üzenetben.

Van lehetőségem a termékekről információt kérni?

Kollégáink folyamatosan azon vannak, hogy minden termék esetén részletes termékleírást készítsenek webáruházunkban a Vevők számára. Amennyiben mégis további kérdése adódott, keressen minket bizalommal!

Hol tudok a termékek méreteiről informálódni? 

Minden termék esetén a paramétereknél igyekszünk megadni a pontos méreteket. Amennyiben mégsem lenne feltüntetve, keressen minket bizalommal! 

 Mit jelent a PEI érték?

A PEI egy mozaikszó, (Porcelan Enamel Institut) egy intézet nevét jelöli, ahol kifejlesztették a kopásállósági fokozatokat jelölő skáláját. A PEI skála 1-től 5-ig terjed. Az 1 a leggyengébb, az 5 a legerősebb karc-,kopásállóságot jelenti. Általában római számmal jelölik, azonban manapság egyre gyakrabban fordulnak elő sima számos jelöléssel.

,,PEI 1, PEI 2, PEI 3, PEI 4, PEI 5"

 Rakható mozaik zuhanyzóba?

Nem minden mozaik használható fel zuhanyzóba, hiszen bizonyos típusok alá vízszigetelést és a hozzá tartozó fehér ragasztót kell használni. A gyártói ajánlást minden esetben szükséges betartani.

 A kabinok zuhanytálca nélkül is beépíthetőek?

Természetesen igen, amennyiben a fürdőszobájában le tudja süllyeszteni a szifont. Ilyen esetekben nem feltétlen szükséges zuhanytálca.

 Padlófűtésre melyik a legjobb burkolat?

A padlófűtés szinte bármilyen padlóburkolat alá beépíthető. Az egyetlen lényeges dolog, melyre érdemes odafigyelni, az a padlóburkoló anyagok hővezető képessége. A megfelelő padlóburkolatok közé tartoznak a csempék, járólapok, fényezett burkolatok, laminált és vinil padlóburkolatok, szőnyegpadlók, illetve fa padlózatok.