Termékek


Mennyi idő a szállítás és milyen költsége van? 

A feldolgozott megrendeléseket 1-3 munkanapon belül házhoz szállítjuk. Egyedi szállítás esetén minden esetben egyeztetünk a Vásárlóval. A szállítás költsége függ a rendelt termékek mennyiségétől, súlyától, méretétől. Webáruházunk a rendelés véglegesítésénél minden esetben kalkulál egy szállítási költséget, így tudnak tájékozódni Vevőink a szállítási díjakkal kapcsolatosan. 

Milyen szállítási és fizetési lehetőségek vannak?

Cégünk több szállítmányozó céggel is együtt dolgozik annak érdekében, hogy minden csomagot biztonságosan, költséghatékonyan, időben házhoz tudjon szállítani. A csomagokat kérheti házhoz, postapontra vagy országszerte több száz csomagpontra is. A rendelés végösszegét rendezheti előreutalással, online bankkártyás fizetéssel, vagy a futárnál készpénzzel, illetve bankkártyával. 

Mit tegyek, ha sérült terméket kaptam?

A csomagot minden esetben az átvételt megelőzően ellenőrizze. Amennyiben a csomagon külső sérülést talál, azonnal jelezze a futár felé. Abban az esetben, ha a csomagolás nem sérült, de a termék igen, mindenképp jelezze felénk és tájékoztatni fogjuk Önt a további lépésekkel kapcsolatban. 

Mit tegyek, ha nem tetszik a termék, amit kaptam? 

Amennyiben webáruházunkban rendelte, 14 napon belül, indoklás nélkül visszaküldheti a csomagot. Fontos, hogy a terméket eredeti csomagolásban, sértetlen állapotban áll csak módunkban visszavenni. Az elállási nyilatkozatot kitöltve küldje el számunkra a csomaggal együtt. A visszajuttatás költsége a Vevőt terheli, amennyiben nem vette igénybe visszaszállítási garancia szolgáltatásunkat. 

Meg fogom kapni időben a megrendelésem? 

A készleten lévő termékek esetén a feldolgozást követően a szállítási idő 1-3 munkanap. A rendelések feldogozásának ideje a beérkezett rendelések számától függ, szezonban ez megnövekedhet, ezért számítunk a Vásárlók türelmére. Minden esetben azon vagyunk, hogy a Vevő mihamarabb kézhez kapja a megrendelt termékeket. 

Raklapos szállítás esetében, a termékeket kézzel kell lepakolni? 

Természetesen nem. A kiszállító partnerünk minden esetben emelő hátfalas autóval szállít, így rendelését oda helyezi le ahova szeretné. 

 Kifizetést követően mennyi ideig tárolják az árut?

A készletes termékeket nem áll módunkban tárolni, hiszen a saját termékeink és a folyamatosan beérkező áru miatt véges a tárolási kapacitásunk, ezért megértésüket kérjük és köszönjük.  A rendelt termékek esetében, a beérkezést követő egy héten belül el kell szállítani az árut.