Termékek


Hogyan tudok vásárolni? 

A terméket helyezze a kosárba, majd a kosárra kattintva tudja kiválasztani a szállítás módját. Ezt követően meg kell adnia szállítási és számlázási adatit, beválthatja kuponját, vagy hűségpontjait. Amennyiben kitöltött mindent, egy ellenőrzést követően véglegesítheti megrendelését. A rendelésről egy automatikus rendeléskivonatot fog kapni. Amennyiben valamilyen probléma merülne fel a csomag összeállítása során, a kollégáink felveszik a Vevővel a kapcsolatot. 

Kötelező regisztrálni a vásárláshoz? 

Nem, de ajánlott. A regisztrációnak köszönhetően a következő vásárlás gyorsabb lehet, visszanézheti megrendeléseit, kérhet értesítést hiányzó termékekről és hűségpontokat gyűjthet. A hűségpontokat a következő vásárlás alkalmával felhasználhatja, így pénzt spórolhat. 

Hol tudok regisztrálni? 

Webáruházunk fő oldalán a jobb felső sarokban a bejelentkezés fül mellett közvetlenül, a regisztráció fülre kattintva rövid kérdőív értelemszerű kitöltésével tud beregisztrálni.

Mire használják fel a regisztrációnál megadott adataimat?

A Csempe és Kert Kft. csak a rendelés követéséhez és teljesítéséhez használja a személyes adatokat, azokhoz 3. fél nem férhet hozzá. Amennyiben a Vevő hozzájárul, hogy cégünk elektronikus direkt marketing anyagokat küldjünk neki, annyiban az e-mail címére a jövőben hírlevelet küldünk. 

A leadott rendelésem tudom-e módosítani? 

Amennyiben a csomag még nem került feladásra, természetesen tudja módosítani. A módosítási kérelmét telefonon vagy e-mailben jelezze felénk. Kollégánk fel fogja Önnel venni a kapcsolatot, majd módosítja a megrendelést. Az új rendelés kivonatot e-mailben továbbítjuk Ön felé.

Biztonságos a Csempebolt webáruházban vásárolni? 

Határozottan. A rendszerünk a legfrissebb nemzetközi tanúsítványokkal rendelkező fizetési és adatkezelési modulokat használja. A Csempe és Kert Kft. pedig 30 éve a piac elismert szereplője.