Termékek


„Kapacitásbővítő beruházás és telephely fejlesztés a Csempe és Kert Kft.-nél”

 

 

Kedvezményezett neve:      

Csempe és Kert Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

 

A fejlesztés tárgya, célja:

Kapacitásbővítő fejlesztés megvalósítása a  „Mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása a leghátrányosabb helyzetű régiókban” című, GINOP Plusz-1.2.3-21 kódszámú pályázati konstrukcióban nyertes projektben. 

 

Szerződött támogatás összege:        124 879 196 Ft

A projekt tartalmának részletes bemutatása:                                       

A GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00384 azonosító számú projekt alapvető célja a vállalkozás fa-építőanyag-szaniteráru valamint fémáru,szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelmi  illetőleg a  vasáru-,festék-,üveg-kiskereskedelmi folyamatai kapacitásainak bővítése.

A projekt keretein belül a telephelyen meglévő raktár és bemutató terem funkciót betöltő 1400m2-es épület fejlesztése történik meg. TOYOTA típusú soros polcrendszer beépítésével a raktározási folyamatok gyorsulnak és átláthatóbbá válnak. A korszerű rendszer használata mentén folyamatosan optimalizálódnak a raktárműveletek, ehhez azonban az anyagmozgató eszközök beszerzése elengedhetetlen.  2 db Mitsubishi targonca beszerzése a jelentős mértékű belső anyagmozgatást tesz lehetővé, a kézi erővel történő munkaigény teljesen elmarad.  A projekt fejlesztésnek köszönhetően további két rakodógép is segíti a raktározási és rakodási műveleteket.  A rakodási és anyagmozgatási műveletek végrehajtásához kapcsolódóan mintegy 4000 m2 összefüggő térkő burkolat is kialakításra kerül.  Ingatlan korszerűsítés során a meglévő bemutatóterem hűtési rendszere komplex klíma rendszerrel egészül ki, a megújuló energiák alkalmazása jegyében faelgázosító kazán csatlakozik az épület fűtési rendszeréhez. 

A munkavállalók hatékony munkavégzését elősegítő képzésben 1 fő munkavállaló vesz részt. A képzés tudásanyagának elsajátítása az irányítási folyamatok hatékonyságának növelését biztosítja. A projektben beszerzésre kerülő üzleti felhőszolgáltatás a cég IT hátterét támogatja táv- és csoportmunka célterületen.

A projekt eredményeképpen a Csempe és Kert Kft. működési folyamatai hatékonyabbá válnak, termelési kapacitása bővül. A szervezet versenyképességének erősödése alapot teremt a foglalkoztatott létszám megőrzésére valamint további munkahelyek teremtésére is lehetőség nyílik. 

 

A projekt tervezett befejezési dátuma:                   2024.03.01.

A projekt azonosító száma:                                         GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-00384