Termékek




Minden címke 194



Mutasd az összes cikket...

Kihagyhatatlan ajánlat: innovatív fürdőszobai megoldások a Ravaktól

|

Építkezel, fürdőszobád átalakításán gondolkodsz, vagy csak egy kis frissítést tervezel? Jó helyen jársz! Az új Ravak termékek ugyanis most nemcsak kiemelkedő minőséget képviselnek, de innovatív fürdőszobai megoldásokat is kínálnak! 

Az új Ravak termékek a funkcionalitást és stílust ötvözik egy lenyűgöző fürdőszobai élményért! Modern zuhanykabinok, robusztus zuhanyfalak, strapabíró csaptelepek, praktikus mosdók és még sok más – a neves cseh gyártó termékei olyan dizájnt és innovációt kínálnak, amelyeknek köszönhetően a fürdőszobák valódi oázissá válhatnak.

Ismerjük meg kicsit jobban azt a három termékcsaládot, amelyek kiváló alapot teremtenek egy korszerű fürdőszoba kialakításához!

Ravak Chrome – összehangolt koncepció egy egységes fürdőszobáért


A Ravak Chrome a stílus és a hatékonyság harmóniáját nyújtja. A kiemelkedő számú darabból álló Chrome koncepció a legapróbb részletekig át lett gondolva. Egységes esztétikai jegye az ovális forma, ennek köszönhetően a termékcsalád darabjai egy időtlen szetté forraszthatók össze. 

Kínálatunkból beszerezhetők a Chrome fürdőkádak, zuhanykabinok, zuhanytálcák, zuhanyfolyókák, WC-k, bidék, mosdók, különféle típusú csaptelepek és fürdőszobai kiegészítők.

Ravak Classic – klasszikus vonalak a józan egyszerűségért 

A Ravak Classic termékcsalád a letisztult elegancia és a józan egyszerűség jegyében született. Az időtlen szögletes formák és a megbízható funkcionalitás ötvözete teszi ezt a kollekciót a fürdőszobák klasszikus és egyben hibátlan darabjává.

A Ravak Classic fürdőkádak egyenes vonalvezetése és strapabíró anyaghasználata a tartósságot és a megbízhatóságot garantálja, miközben egyszerű, mégis stílusos megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A hozzá illő mosdók, csapok és egyéb kiegészítők pedig harmonikus egységet alkotnak, és lehetővé teszik a fürdőszoba stílusos kialakítását.

A termékcsalád a praktikusság és az esztétikum tökéletes egyensúlyát képviseli, így bármilyen fürdőszobai térbe tökéletesen illeszkedik, és hosszú éveken át szolgálja felhasználóit. 

Ravak Walk-In – minimalista stílus egy korszerű fürdőszobáért

A Ravak Walk-In a minimalista stílus és a korszerű dizájn remek kombinációja. Ha egy letisztult és modern fürdőszobáról álmodozol, ahol a térérzet és a funkcionalitás dominál, akkor a Walk-In termékek tökéletes választásnak bizonyulhatnak.

A zuhanykabinok és zuhanyfalak letisztult vonalvezetése és elegáns megjelenése egyszerre kínálja az esztétikumot és a funkcionalitást. Az egyenes és tiszta formák a térérzetet növelik, miközben a magas minőségű anyagok tartósságot és megbízhatóságot biztosítanak.


Legyen szó a Chrome, a Classic vagy éppen a Walk-In termékekről, mindhárom család egyedülálló stílust és funkcionalitást kínál a fürdőszobában, így garantálva a mindennapi luxust és kényelmet.

Ne hagyd ki ezt a kivételes lehetőséget a fürdőszobád átalakítására vagy frissítésére! Vedd fel velünk a kapcsolatot még ma, esetleg látogass el nyíregyházi vagy miskolci bemutatótermünkbe, szakértő kollégáink örömmel segítenek abban, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb Ravak termékeket, hogy álomfürdőszobád valóra válhasson!