Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Növeld fürdőszobád esztétikáját egy sarokkád eleganciájával

|
Címkék : sarokkádak
Azok számára, akik szeretnek fürödni sokszor nem mindegy mennyire kényelmes egy kád, pláne, ha az otthoni relaxációról van szó. Emellett, ha hosszútávra tervezünk, az elsődleges szempontok között van a kiválasztott kád esztétikája is, ez esetben egy sarokkád jó választásnak bizonyulhat.

Használj ki minden sarkot!

A hagyományos egyenes kádakat mellett egyre népszerűbbé válnak az eleganciát sugárzó, letisztult sarokkádak. Sokan egyből a nagy, több funkcióval ellátott szállodai kádakra gondolnak, ami be sem férne a saját fürdőszobájukba. Otthoni kivitelezésekhez célzottan készülnek kis- és közepes méretű sarokkádak, hogy a kisebb területű helyekre is beférjenek. Termékeink között már egészen kis oldalszélességű fürdőkádak is megtalálhatók, hogy az apróbb fürdőszobák tulajdonosainak se kelljen lemondania róluk.

Mivel a szimmetrikus sarokkádak rendszerint negyed körcikkelynyi alaprajzzal rendelkeznek, hatékonyan töltik ki a kihasználatlan sarkokat. Eközben pedig lekerekített élükkel nem akadályozzák a közlekedést, szabad teret biztosítanak a fürdőszoba középső részén.

TOVÁBB A H2O EMILY SAROKKÁDHOZ >>

Kényelmes kialakítás és esztétikus megjelenés

A negyed körcikk alap legtöbbször csak a külsőre vonatkozik, hiszen a sarokkád belseje megannyi variáció szerint kerülhet kialakításra. Első számú szempont a kényelem, főleg, ha valaki órákon át szereti áztatni magát a meleg vízben. Ilyenkor jól jöhet egy fej- vagy kartámasz, ha esetleg gyertyafény mellett szeretnénk olvasni. Külön pakolóhelye lehet a kádon a fürdőszobai eszközöknek is, hogy minden elérhető közelségben legyen.

A hagyományos méretű sarokkádak általában egy-két személyesek, hogy akár a gyerekek vígan pancsolhassanak, vagy hogy helyet kínáljon egy romantikus fürdőzéshez kettesben. Akril anyaguk jó hőtartó képességű, így a kiengedett nagy mennyiségű víz is lassabban hűl ki bennük.

TOVÁBB A SANGLASS SAROKKÁDAKHOZ >>

Legyen saját mini medencéd otthonra!

Különleges belső kialakításokkal találkozhatunk a sarokkádak medence részét illetően, olyan változatos lehetőségeket tartogatnak, mint az ovális, homokóra, hullámos vagy ívelt formák. Ezenfelül találunk ülőrésszel kialakított fürdőkádakat is, amelyek lényege, hogy kényelmes zuhanyzást biztosít. Apropó zuhanyzás – ha nem kizárólag fürdésre szeretnénk használni a kádat, akkor érdemes a fürdőszobát is ehhez alakítani. Ilyen kiegészítő például a kádparaván a fröccsenő vízcseppek ellen, illetve a csempézett padka és a falfülke is hasznos elem lehet.

A sarokkádak fürdő része eltér a hagyományos egyenes kádak belső kialakításától, így egy kisebb méretű medence érzését keltik. Az űrtartalmuk is 50-100 literrel több, persze számos modell és kivitelezés közül választhatunk. Ez a választék lehetővé teszi, hogy mindenki a saját pénztárcájához mérten dönthessen a számára ideális sarokkád mellett.

TOVÁBB AZ AKCIÓS SAROKKÁDAKHOZ >>

Komfortos fürdés élményre vágysz? Szereted a letisztult és elegáns megjelenést? Nézz szét webáruházunkban, és válaszd ki a számodra tökéletes sarokkádat, amelyet házhoz kérhetsz az ország bármely területére!