Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Természetes stílusú fürdőszoba

|

Akár a környezettudatos szemlélet, akár a természethez való vonzódás vezérel minket a természetes stílusú fürdőszoba kialakításakor, az biztos, hogy az összhatás nem csak szívet melengető, de időtálló is lesz - hiszen ez az a stílus, ami egyszerűen sosem megy ki a divatból! Hogyan is néz ki egy természetes stílusú fürdőszoba és mi kell a kialakításához? Mutatjuk!


Használjunk természetes anyagokat

Az első és legfontosabb szempont, hogy használjunk természetes hatású - vagy ahhoz nagyon hasonlító - anyagokat. Az okos anyagválasztás nagyban hozzájárul majd a vágyott miliő megteremtéséhez. A burkolatok közül bátran válasszunk a természetes kövek, fahatású padlóburkolatok, mozaikok, betonhatású burkolatok és matt kerámia közül. Ehhez jól passzolnak kiegészítőként a szőtt, horgolt tárolók, dobozok, a gömbölyded formák és a rusztikus, tömör elemek.

Organikus dizájn, organikus alakzatok, formák

Szögletes formák helyett válasszuk az organikus alakzatokat: ezek íves, természetesnek ható, hullámzó, kerekded formák. Ezt megtalálod minden termékünknél: íves szabadon álló kádak, sarokkádak és íves zuhanykabinok, mosdók, bidék, wc-k.

Engedjük be a természetet

A zöld szín és a növények dominálhatnak egy természetes stílusú fürdőszobában. Igazán nyugtató hatással van az emberre, ha a tiszta természet beköszön a négy fal közé. Ezért bátran válasszunk a fürdőszobába olyan növényeket, amik bírják a párát és akár a sötétséget is. Ilyenek például a páfrány, a gyompálma, a vízipálma, az orchidea, az aloe vera vagy az anyósnyelv.

Visszafogott minták, natúr színvilág

Egy természetes stílusú fürdőszoba esetén érdemes a természetből kölcsönözni a textúrákat: fa erezet, fölszínek, meleghatású fapácok, a kövek csillogása vagy éppen a matt hatás is érvényesülhet. Választhatunk növény mintákat, és a természetben előforduló megannyi zöld árnyalatot. nyers, természetes tónusokat.

TERMÉKAJÁNLÓ

Kőhatású exkluzív padlóburkoló ITT >>

Mediterrán falburkoló ITT >>

Sötét, fahatású padlóburkoló ITT >> és falburkoló ITT >>

Segítségre lenne szükséged? Keress minket bizalommal elérhetőségeinken, vagy látogass el személyesen nyíregyházi bemutatótermünkbe!