Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

4+1 érv a RAVAK zuhanykabinok mellett

|
Címkék : fürdőszoba

Ma már rengeteg zuhanykabin közül választhatunk, ha besétálunk egy fürdőszoba szaküzletbe. A Csempe és Kert kínálatában mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Választhatsz szögletes vagy íves zuhanykabintzuhanyfalatzuhanytálcátzuhanypanelt vagy zuhanyajtótMivel tudjuk, hogy nem könnyű eligazodni a rengeteg márka és típus között, úgy döntöttünk, bemutatjuk az egyes gyártók előnyeit.

Ebben a cikkben a RAVAK zuhanykabinok mellett szóló érveket ismerheted meg!

1. Design és megjelenés

A RAVAK zuhanykabinok megjelenését olyan neves dizájnerek tervezik, mint Krystof Nosál, aki a termékekért Red Dot, iF Design Award, EDIDA, Good Design és egyéb díjakban részesült, vagy Achim Storz aki a Porsche, BMW, Audi és egyéb gépjárművek beltéri dizájnjának tervezésében szerzett tapasztalatokat alkalmazza a zuhanykabinok világában. Ha fontos számodra az exkluzív megjelenés, akkor a RAVAK tökéletes választás lesz az otthonodba.

 

2. Tartósság

A RAVAK zuhanykabinkeretek hosszútávon is ellenállnak a fürdőszobában tapasztalható szélsőséges környezetnek: forró víz, gőz, pára, hőmérsékletváltozás. Annak érdekében, hogy a kabinok minőségét hosszú éveken keresztül élvezhessék a felhasználók, a RAVAK zuhanykabinkeretek szigorú minőségellenőrzésnek vannak kitéve.

 

Mit is jelent ez pontosan?

 

A gyártás során minimum 1,2 mm anyagvastagságú, belső megerősítéssel rendelkező ötvözött alumínium profilokkal dolgoznak, melyeket méretre vágnak, hajlítanak, marnak és kialakítják a furatokat. Ezután következik a hétlépcsős savas közegben történő tisztítás - így kapnak egy sima, szennyeződésmentes felületet, amely tökéletes alapként szolgál a végső felületkezeléshez.

 

Ezek a szigorú lépések nem találhatóak meg minden gyártónál, ezért is különlegesek a RAVAK zuhanykabinok!

 

Kíváncsi vagy, mennyire strapabíróak a RAVAK zuhanykabinok? Nézd meg a videóra kattintva!

 

https://www.youtube.com/watch?v=m_Tk0MSPN0w

 

A hosszútávú tartósság záloga még az is, hogy a RAVAK különböző típusú felületkezelést alkalmaz a krómhatású, a szatén és a fekete / fehér profilok elkészítéséhez. Cél, hogy a keretek ne foltosodjanak, ne mattoljanak és ellenállóak legyenek.

 

3. Középpontban a részletek

A RAVAK nagy figyelmet fordít a zuhanykabinokhoz tartozó fogantyúk, zsanérok és küszöbök készítésére is: nem olcsón beszerezhető fém zsanérokat használnak, hanem sárgaréz, illetve Zamac alapanyagokat. Kizárólag ez a két alapanyag képes hosszútávon is megtartani a felületén a króm réteget - ami a végső megjelenést adja ezeknek a kiegészítőknek. A masszív fém és a minőségi krómozás kombinációjának köszönhetően ezeknél az elemeknél, teszt által hitelesített 30 éves élettartamot garantál a RAVAK. 

 

4. Biztonsági üveg szabadalmaztatott technológiával

A RAVAK a zuhanykabinok üvegbetétlemezének gyártásához 3, 6 illetve 8 mm vastag edzett biztonsági üveget használ. Minden üveg úgynevezett AntiCalc szabadalmaztatott technológiával van felületkezelve. Ez megkönnyíti a zuhanykabinok karbantartását és megvédi az üveget a vízkőlerakódástól.

 

Tudj meg többet az AntiCalc rétegről a videóra kattintva!

 

https://www.youtube.com/watch?v=PeLXu2N8y8s&feature=emb_title

 

+1. egyéb RAVAK műszaki megoldások

A RAVAK termékeket egyéb műszaki megoldások is különlegessé teszik, mint például:

  • A szabadalmaztatott AntiBlock technológia biztosítja a halk és akadálymentes tolóajtó működést, 1 millió nyitásra lett tesztelve, kiterjesztett 10 év jótállást vállalva az antiBlock rendszerre.
  • Az üveg tökéletesen illeszkedő függőleges tömítései, alsó vízvetői garantálják, hogy a víz a zuhanyzó terén belül marad, így biztosan nem áztatja el a fürdőszobát.
  • A Supernova termékcsalád csúszkái nem hagyományos műanyagból, hanem speciális poliamidból készülnek, így nem törnek el.
  • A keretes zuhanykabinok a toldóprofilok segítségével az esetleges kivitelezési problémákat is megoldják.
  • A könnyebb tisztíthatóság érdekében a görgős zuhanykabinok ajtajának alsó része kibillenthető.

 

Összegezve elmondhatjuk, hogy a RAVAK zuhanykabinok nem csak design-ban járnak az élen, hanem az extrém terhelésnek is hosszútávon ellenállnak. Ha a RAVAK mellett teszed le a voksod, biztosan jó ár-érték arányú terméket választasz. Tedd gondtalanná és élménytélivé a reggeli készülődést és az esti fürdéseket RAVAK termékekkel!

 

Nézz szét kínálatunkban és inspirálódj a RAVAK zuhanykabinok között – most ráadásul 10% kedvezményt adunk minden RAVAK termékre a webáruházunkban!

 

Amennyiben nem szeretnél lemaradni akcióinkról, kövess be minket Facebook-on és Instagram-on!