Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

5 zuhanykabin kedvenc

|
Címkék : fürdőszoba

Éppen álmaid fürdőszobáját tervezed? Az örök kérdés ennek kapcsán, hogy kád vagy zuhanykabin? Ha te is a zuhanykabin mellett teszed le a voksodat, akkor ez a cikk neked készült, hiszen összegyűjtöttünk 5 népszerű zuhanykabint a Csempe és Kert kínálatából, amelyek között garantáltam megtalálod a kedvenced!

1. Légies, letisztult, diszkrét megjelenés és tágas tér - Ravak 10° 10AP4- 120/90 krómhatású+transparent zuhanykabin

Szögletes zuhanykabin, modern megoldással, melynek alapelve a 10°-os enyhe elfordulás. Az aszimmetrikus kialakítás kényelmesebbé varázsolja a mozgást a fürdőszobában, valamint hatalmas zuhanytérrel gazdagítja azt. A téglalap alakú zuhanytálca helytakarékos és nagy a rakodófelülettel rendelkezik. AntiCalc üvegvédelemmel és 5 év garanciával.

TOVÁBB A TERMÉKHEZ >>

 

2. A legnépszerűbb íves zuhanykabin - Ravak Supernova SKCP4-80 195 négyelemes zuhanykabin fehér Pearl

Egy teljes mértékben megbízható kialakítás, aminek köszönhetően a RAVAK SUPERNOVA a legnépszerűbb a keretes zuhanykabinok körében. Ajtaja elcsúsztatható. A zuhanykabin lekerekített formája miatt kis fürdőszobákba is tökéletes választás. AntiBlock technológiával biztosított csendes működés, AntiCalc üvegvédelem és 5 év garancia.

TOVÁBB A TERMÉKHEZ >>

 

3. Egy kis luxus - Ravak Matrix MSDPS- 100x100 balos zuhanykabin krómhatású

Stílus, amely önmagáért beszél. Ez a RAVAK MATRIX. A luxuskivitelű zuhanykabin zuhanyajtó és fix oldalfal kombinációjával jön létre. Fürdőszobád méretei alapján te választod ki az egyes részeket, hogy a zuhanyzótér maximálisan kényelmes legyen. Összetéveszthetetlen formatervezés domináns felső és oldalsó kerettel. Balos és jobbos változatban is elérhető, AntiCalc üvegvédelemmel.

TOVÁBB A TERMÉKHEZ >>

 

4. Egy kabin számtalan variációban - Ravak Blix BLRV2K-120 sarokbelépős zuhanykabin krómhatású Transparent

A BLRV2K modell különböző méreteiből számtalan módon összepárosíthatóak az elemek - így igazodik a márka a te otthonodhoz. Válassz a négyzet és téglalap alakú zuhanykabinok közül a szerint, hogy melyik illik leginkább a fürdőszobádba. RAVAK AntiCalc® láthatatlan vízlepergető üvegvédelemmel és SilentRun technológiával biztosított csendes működéssel.

TOVÁBB A TERMÉKHEZ >>

 

5. Az egyedi és testreszabható megoldás - Walk-In zuhanykabinok

A walk-in zuhanykabinok rendkívül modern hatást keltenek a fürdőszobában és az utolsó miliméterig testreszabhatóak. Légies kinézetük mellett igazán strapabíróak: kiváló minőségű merevítő rudak és illesztési profilok gondoskodnak a hosszú élettartamról. Ezek a zuhanykabinok kifejezetten tágasak, páros zuhanyzásra is alkalmasak. Igény szerint akár hidromasszázs panellel, zuhanyülőkével vagy esőztető zuhanyfejjel is felszerelhető a maximális élményért. Teremts spa-hangulatot az otthonodban!

WALK IN ZUHANY VÁLASZTÉKUNK >>

 

Vágj bele a fürdőszoba felújításba velünk!

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésed legnépszerűbb zuhanykabinjaink iránt, de úgy érzed nem ártana még egy kis extra segítség a választáshoz, akkor keress minket bizalommal: látogass el nyíregyházi bemutatótermünkbe, ahol a Csempe és Kert munkatársai szaktanácsadással, látványtervezéssel és 25 éves tapasztalattal várnak.

Ha inkább online vásárolnál, tekintsd meg hatalmas készletünket webáruházunkban és az aktuális akciókért ne felejts el követni minket Facebook-on sem!