Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Luxus fürdőszoba 10 lépésben megfizethető áron

|

A lélegzetelállító fürdőszobák stílusának és formatervezésének széles skálája áll rendelkezésre, s a gyártók ehhez kedvező árakat is kínálnak. A fürdőszobai burkolatok és szaniterek teljes mértékben a család költségvetéséhez igazíthatóak, mégis luxusérzetet adnak. Ha nem szeretnél teljes fürdőszoba-felújítást végezni, gondold át, hogy melyek a legfontosabb elemek a számodra, és költs egy-két kulcsfontosságú elemre.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Nézzük is a tippeket, melyekkel te is garantáltan fényűző és kényelmes teret tudsz kialakítani úgy, hogy közben a tervezett keretben maradsz!

Tippek a luxus fürdőszoba kialakításához

Modern, egyenes vonalak, szimmetria

Exkluzív és modern hatást érhetsz el, ha az íves vonalvezetésű darabok helyett most az egyeneseket részesíted előnyben. A szögletes kádak, zuhanykabinok és tükrök mind a segítségedre lesznek ebben. Ügyelj a szimmetriára is, ettől lesz olyan kiegyensúlyozott az enteriőr.

 

Minimalista stílus

Egy modern fürdőszobában minimalista stílus uralkodik: vagyis legyen sok tároló, hogy ne látszódjanak a mindennap használt szépségápolási termékek, privát eszközök. A Wellis bútorok között biztosan te is megtalálod a kedvenced.

 

Használj lebegő elemeket!

A wc, a mosdó, a mosdópult, a szekrények mind kaphatóak falra függeszthető verzióban is, így jelentős helyet spórolhatsz meg és légiesebb lesz a látvány is. Nagyon trendik a lebegő elemek a luxus fürdőszobákban, nem véletlenül dolgoznak ilyenekkel a legdrágább hotelek is. Webáruházunkban válogathatsz például fali wc-ülőkék széles kínálatából, és a RAVAK Balance termékcsaládból is.

 

 

Így válassz burkolatot

A legfontosabb, hogy minőségi, de ár-érték arányban megfizethető burkolatot válasszunk, ami hosszútávon kiszolgál majd minket. Luxus fürdőszobákba két aduászt tudunk ajánlani, amivel biztosan nem lősz mellé: válassz fehér lapokat vagy márványhatású burkolatot. A mostanában trendi, nagyméretű 60x120-as lapokat pedig ki tudod váltani kisebb, de ugyanolyan mintázatú lapokkal, viszont sokkal kedvezőbb áron! Ha szakértő segítségdre lenne szükséged, keress minket bizalommal!

 

 

Dupla mosdó

A dupla mosdónak megannyi előnye van! Először is, szimmetrikus, ami szuper tulajdonság egy luxus fürdőszoba kialakításakor. De nem csak esztétikus, hanem rendkívül praktikus is: mindenkinek meglesz a saját tárolóhelye, nem kell többé tolakodni fogmosásnál és megkönnyíti a reggeli készülődést is. Kínálatunkban jelenleg a legjobb árban a Ravak Natural Duo mosdóját találod.

 

 

Vízesés csaptelep

A kádperemre szerelhető vízesés csaptelep luxus hatást kelt, ideális megoldást biztosít mindazoknak, akik a víz szerelmesei, szívesen érzik annak erejét és figyelik a vízsugárban rejlő energiát. Ezek a csodás RAVAK modellek most akciósan lehetnek fürdőszobád ékei!

 

 

Walk in zuhany

Luxus hatást szeretnél? Mindenképpen felejtsd el a zuhanyfüggönyt! Néhány speciális funkcióval a fürdőszobánkban is átélhető az igazi wellness élmény. Az úgynevezett walk in zuhanykabinokkal tágas tér hozható létre, hiszen ilyenkor a zuhanyzó nincs elzárva és elkülönítve a helyiség többi részétől. Így érvényesül a „kevesebb több” elve a berendezésben, ami igazán exkluzív érzést kelt. Nézz szét walk in zuhanyfalaink között ITT.

 

Figyelj a fényekre!

Egy jól elhelyezett megvilágításnak nem csak funkcionalitása van, hanem szó szerint emelni tudjuk vele a helyiség ragyogását! Fokozhatjuk a hatást az állítható erősségű, árnyalatú és színű fények használatával. Ha lehetőségünk van rá, használjuk ki a természetes fényt is, például nagy ablakok kialakításával.

 

 

Maximum 2-3 színt használj!

Az elegancia és a letisztultság jegyében ne vidd túlzásba a színek használatát. Alaposan gondold át és válassz ki előre 2-3 fő színt. Ezeket kombináld a fürdőszoba kialakításakor: a burkolatoknál, a szanitereknél és a kiegészítőknél. Így a vásárlást is nagyban megkönnyíted, hiszen a szemed már csak ezekre a színekre fog ráállni!

 

Dekorálj tükörrel!

Használj nagy tükröket a fürdőszoba berendezésekor, hiszen ezek nem csak praktikusak, de rendkívül design-osak is! Ahogy visszaverik a lámpák fényét, automatikusan nagyobbnak és ragyogóbbnak tűnik majd az egész helyiség. A kínálatunkban megtalálható szögletes Ravak tükrökkel igazán lenyűgöző hatást érhetsz el otthonodban!

+1 Tervezzünk előre! 

Ha lehetőségünk van rá, tervezzünk előre és készíttessünk látványtervet! Fontos, hogy ne találomra vásároljuk meg a fürdőszobai burkolatokat és berendezéseket, hanem alapos átgondolás és tudatos tervezés előzze ezt meg. A Csempe és Kert Kft. szakemberei nyíregyházi bemutatótermünkben állnak rendelkezésedre és segítenek egyedi álmaid megvalósításában!