Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Csempe és Kert Centrum: Vásárlóink 10 kedvenc fürdőszobai terméke 2021-ben

|
Címkék : fürdőszoba, csempe

Aki már átélte, bizonyíthatja: egy fürdőszobafelújítás rengeteg tennivalóval jár. Döntések sorozata áll előtted, melyek között vannak kisebek és nagyobbak, de egy biztos: mindenkinek jól jön egy kis útmutatás a felújítás útvesztőjében. 

Éppen ezért gyűjtöttük össze a tavalyi év top 10 legkeresettebb termékét, melyekre a Csempe és Kert Centrum vásárlói a legszívesebben ruháztak be. Bízunk benne, hogy ezzel egy kis segítséget tudunk nyújtani a csempe és szaniter választásban mindenkinek, aki fürdőszoba felújítás előtt áll – hiszen, ha több ezer otthonban már beváltak ezek a termékek, akkor neked sem okozhatnak csalódást! Kíváncsivá tettünk? Nézzük is, melyek voltak 2021 top termékei!

 

 

1. A márványminta sosem megy ki a divatból

Csempe és Kert Centrum

2021 egyik sztárterméke a márványmintás Dura -Tiles Marmol Beige padlóburkoló volt, mely 60x60-as selyemfényű lapjaival igazán egyedi hatást kölcsönöz modern és letisztult otthonokba – de mindezt megfizethető áron! Nem csak fürdőszobába, hanem akár nappaliba vagy konyhába is ajánljuk, ráadásul fagyállóságának köszönhetően kültéren is egyaránt használható. Időtálló elegancia, ami sosem megy ki a divatból!

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES DURA-TILES BURKOLATHOZ >>

 

2. Kőhatású csempelapok rusztikus otthonokba 

Csempe és Kert Centrum

Ha meleg, sötét, természetes árnyalatokra vágysz a fürdőszobában, akkor tökéletes választás lehet a Stargres Mixed Stone Grey vagy a Kyara Dark padlóburkoló is. Magasan kopásálló, első osztályú padlóburkolatok, csúszásmentes felülettel. Könnyen tisztíthatóak, így gyerekek vagy kisállatok mellé is szívesen vásárolják. 2 cm-es vastagsága pedig lehetővé teszi, hogy kültéren is alkalmazzuk, akár kocsibeállók burkolásához is. Igazi Jolly Joker a Csempe és Kert Centrum kínálatában.

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES STARGRES BURKOLATHOZ >>

 

3. A 60x120-as rektifikált lapok királynője

Csempe és Kert Centrum

A Stargres Stark Graphite fal- és padlóburkoló egy rektifikált – más néven lézervágott – grafitszürke lap, ami azt jelenti, hogy a lapok tökéletesen méretpontosak és sarkaik derékszöget zárnak, így szinte fuga nélkül burkolható. Nem csoda, hogy vásárlóink egyik kedvence volt 2021-ben! Az összhatás a rektifikált lapoknak köszönhetően - főleg egy nagyobb térben - rendkívül impozáns és látványos lesz. Kopásálló, így nagyobb igénybevétel esetén sem alakulnak ki karcok, nem veszít színéből sem. 60x120-as méreténél fogva nagy méretű csempének számít, ami nem csak tavaly volt nagy divat!

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES REKTIFIKÁLT LAPHOZ >>

 

4. Top 3 fehér árnyalatú csempe – az örök klasszikus

Csempe és Kert Centrum

Vásárlóink szívesen választanak világos színű csempét otthonukba, nem is csoda: a fehér és árnyalatai növelik a teret, tisztaságot, frissességet és letisztultságot sugároznak. Ha szeretünk időről időre kicsit változtatni a belső enteriőrön, akkor is remek választás a fehér, hiszen a szőnyegek és a törölközők kombinálásával könnyedén megváltoztatható a fürdőszoba stílusa, akár évszakról évszakra is. A fehér csempék között a Stargres Stark White fal – és padlóburkoló lett az aranyérmes hatalmas, 60x120-as lapjaival. Őt követte a kedveltségi ranglétrán a Baldocer Meridien White falburkoló, és a dobogó harmadik helyén a rektifikált kőhatású mázas greslap, a Kanjiza Hardrock White padlóburkolót találjuk. Neked melyik a kedvenced?

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES FEHÉR FALBURKOLATHOZ >>

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES FEHÉR PADLÓBURKOLATHOZ >>

 

5. A legtöbbet vásárolt dekorcsík fürdőszobába

Csempe és Kert Centrum

A Csempe és Kert Centrum kínálatában rengeteg díszcsíkot találhatunk, hiszen néha nem árt megtörni az egyhangúságot. Azonban ezek közkedvelt termékek nem csak dekorációs célt szolgálhatnak: színeket választanak el, területeket jelölnek ki, vagy éppen átformálják a hely térérzetét. Vásárlóink 2021-ben leggyakrabban a Kanjiza Comfort Cube listello dekorcsíkot választották, amely jól kombinálható a Kanjiza Comfort termékcsalád többi burkolatával is.

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES DEKORCSEMPÉHEZ >>

  

6. A reggeli készülődés támogatója: a dupla mosdó

Csempe és Kert Centrum

Aki nagycsaládban él, annak nem is kell magyaráznunk a dupla mosdó előnyeit! A Ravak Natural Duo dupla mosdójával új értelmet nyer a reggeli készülődés és a közös fogmosás. Végre mindenkinek meglesz a saját tere! Az egyesített mosdótér könnyen karbantartható és közvetlenül falra szerelhető.

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES DUPLA MOSDÓHOZ >>

 

7. Mosdó alatti szekrény – mert tárolóhelyből sosem elég

Csempe és Kert Centrum


Tudtad? A Csempe és Kert Centrum széles fürdőszobabútor kínálattal is vár. Az egyik legkedveltebb termékünk a RAVAK SD Balance 800 mosdó alatti, falra szerelhető szekrény, lekerekített szélekkel, mely igazán praktikus megoldást nyújt a fürdőszobában. Kompakt méretével pontosan annyi helyet foglal el, amennyire szükség van. Kényelmesen használható, hiszen tompítóval van felszerelve, a fiókok lassan csukódnak. Remekül kombinálható a Balance 800 süllyesztett mosdóval.

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES FÜRDŐSZOBABÚTORHOZ >>

 

8. Szögletes kád kicsit újragondolva

Csempe és Kert Centrum

Minimalista, szögletes, de mégis nem mindennapi kádat keresel a fürdőszobádba? Akkor megtaláltad! A RAVAK Formy 01 fürdőkád hozza a híres RAVAK minőséget: öntött akrilból készül, LA-üvegszálas merevítéssel. A formatervezés során direkt nem tartották be a szögletes kádak klasszikus szimmetriáját, így a kád egyik oldala kicsit szélesebb – a tökéletes kényelem garantált. Különböző kádparavánokkal és színterápiával az élmény és a látvány még inkább fokozható.


TOVÁBB AZ ÖSSZES KÁDHOZ >>

  

9.  Komfortos és tágas kád finom felső peremmel

Csempe és Kert Centrum

 

A RAVAK City Slim kád igazi városi fürdőszobákba lett tervezve: Kényelmes, nagyméretű, és nem hivalkodó. Ötvözi mindazt, amire egy komfortos, városi stílusú fürdőszobában szüksége lehet az embernek. Finom felső pereme, ami mindössze 18 mm magas, igazán elegáns megjelenést kelt. Széles elő- és oldallap kínálatunk pedig biztosítja, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő stílust, legyen akármilyen fürdőszobája.

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES RAVAK KÁDHOZ >>

 

10.  Zuhanykabin

Csempe és Kert Centrum

Ha már a kádakról volt szó, a zuhanykabinokat sem hagyhatjuk ki. Hiszen biztosan sokan vagyunk a gyors, forró zuhany szerelmesei.  Természetesen erre is a legkényelmesebb megoldást keresték vásárlóink, amit a RAVAK 10° 10AP4 zuhanykabin adott meg nekik: modern megoldás, melynek alapelve a 10°-os enyhe elfordulás. Az aszimmetrikus kialakítás kényelmesebbé varázsolja a mozgást fürdőszobában, valamint hatalmas zuhanytérrel gazdagítja azt. A téglalap alakú zuhanytálca helytakarékos és nagy a rakodófelülettel rendelkezik, akár kis fürdőszobákba is tökéletes megoldás lehet!

 

TOVÁBB AZ ÖSSZES ZUHANYKABINHOZ >>

 

Hogyan tovább?

Új lendületet kaptál a fürdőszoba felújításhoz, de úgy érzed nem ártana egy kis segítség? Akkor látogass el nyíregyházi bemutatótermünkbe, ahol a Csempe és Kert munkatársai ingyenes szaktanácsadással, anyagszükséglet számítással, látványtervezéssel és 25 éves tapasztalattal várnak. 


Ha inkább online vásárolnál, tekintsd meg hatalmas készletünket webáruházunkban és az aktuális akciókért ne felejts el követni minket Facebook-on sem!