Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Top 5 Wellis térkád

|
Címkék : wellis térkád

Top 5 Wellis térkád - Neked is van kedvenced? Lássuk benne van e a top listánkban!

5. Wellis Sierra térkád

Romantikus vonalvezetésű fürdőkád, amely a fürdőszoba fénypontja lehet. Modern és letisztult formája, belső kialakítása teszi igazán felejthetetlenné.

A 290 liter vízkapacitású, dupla falú akril kádtest rejtett szintező lábakkal állítható, tartalmazza a le és túlfolyót, valamint a szifont. A lefolyó a lábrésznél helyezkedik el.

4. Wellis Flavia térkád

A dupla falú, stabil, akril kádtest időtállóságot kölcsönöz. Szögletes formájával a modern vagy minimalista fürdőszobák éke lesz. Kényelmesen döntött hátrésze maximális kikapcsolódást biztosít egy fárasztó nap után.

A 330 liter vízkapacitású, dupla falú akril kádtest rejtett szintező lábakkal állítható, tartalmazza a le és túlfolyót, valamint a szifont. A lefolyó a lábrésznél helyezkedik el.

3. Wellis Oval 160 térkád

Minimalista design, tökéletes forma, amely önmagáért beszél.  3 méretben kapható, 150, 160, 186 cm hosszúsággal, hogy mindenki megtalálja a fürdőszobája méretéhez illőt. A lefolyó középen helyezkedik el, így a nagyobb méretű kádakat 2 fő is kényelmesen használhatja.

Vízkapacitás 180, 240 és 340 liter, a dupla falú akril kádtest rejtett szintező lábakkal állítható, tartalmazza a le és túlfolyót, valamint a szifont.

2. Wellis Calabria térkád fényes fehér külsővel

A Calabria térkád megalkotásánál az egyszerűség és a nagyszerűség elvét követték, hiszen az esztétikus megjelenés mellett a kényelem is nagyon fontos, ha kádat választunk. A Calabria fürdőkád egyik oldala egyenes, sarkos kialakítással, hogy a kisebb fürdőszobákban is helyet kaphasson. Minden oldala burkolt, így a falhoz tolva és a térben is elhelyezhető.

Kapható fényes és matt fehér vagy fekete színben.

Vízkapacitása 270 liter, le és túlfolyóval, szifonnal, rejtett szintező lábbal szállítjuk.  Középen elhelyezett lefolyóval.

1. Wellis Arezzo térkád fényes fehér külsővel - maximális kényelem, tökéletes megjelenés

A Wellis 2021-es újdonsága az Arezzo térkádak matt külső felületű változata, amely már a megjelenés utáni hetekben nagy érdeklődést váltott ki. A szolid, visszafogott matt külső a modern fürdőszobákba is gondolkodás nélkül beilleszthető, míg a fényes változatok csillogó külsejükkel a luxust csempészik be fürdőszobádba.

A 190 liter vízkapacitású, dupla falú akril kádtest rejtett szintező lábakkal állítható, tartalmazza a le és túlfolyót, valamint a szifont.

Válaszd ki Te is a kedvenced és rendeld meg webáruházunkban!

Wellis térkádakért kattints ide!

Wellis térkádak