Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Ravak dupla mosdók

|

Te sem szeretsz a reggeli készülődésnél sokat várakozni és elkésni a munkából, mert a párod vagy a gyerekek hosszú ideig voltak a fürdőben?

Egy kényelmes kétszemélyes mosdó megoldhatja, hogy sorban állás nélkül, pillanatok alatt elkészüljön a család. Mai cikkünkben bemutatunk 5 praktikus dupla mosdót a Ravaktól, melyekből mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelőt.

Íme a legnépszerűbb típusok:

Comfort duplamosdó (120x49 cm)

A mosdóban egyaránt jelen vannak az egyenes és íves vonalak, így bátran elhelyezheted modern fürdőszobádban is, akár szögletes csaptelepekkel. Mély, osztott belső része kényelmes használatot biztosít két felnőtt ember számára is. Pereme ideális rakodófelületet biztosít.

Classic mosdó 130x49 cm

A classic dupla mosdó klasszikus formája lehetővé teszi, hogy letisztult stílusú fürdőszobádban is elhelyezhesd. Kényelmes használat, praktikus rakodófelület, hagyományos vonalvezetés jellemzi. A dupla mosdók lehetőséget nyújtanak a gyorsabb készülődésre, amely a mai rohanó világunkban elengedhetetlen.

Chrome 120x49 cm

A Chrome dupla mosdók mély kialakítása igazán kényelmessé teszi a reggeli készülődést illetve a mosdó extra kihasználhatóságát. A lekerekített belső mosdórész igazán modern, letisztult hatást kelt. A Chrome modellt tágas és mély mosdótér, illetve nagy rakodófelület jellemzi.

 

Flat Duo 120x46 cm

A legjobb választás, ha osztott belső terű, minimál stílusú mosdót keresel. Íves, lágy belső vonalai mélyebb mosdóteret eredményeznek, mellyel praktikussá válik használata. A széles mosdók kialakítása elegendő mozgásteret biztosít a kényelmes mosakodáshoz. A Flat Duo modell tökéletes választás lehet a minimalista stílus kedvelőinek.

Natural dupla mosdó 120x45 cm méretben

A Natural dupla mosdókkal új értelmet kap a kézmosás. A mosdó belső terében egy lefolyó helyezkedik el, ezzel könnyítve a mosdó karbantartását. Hatalmas, osztatlan belső részével, egyenes vonalaival magán hordozza a minimalista stílusjegyeket és praktikus használatot biztosít egy, illetve két fő számára is. Az egyik legkeskenyebb mosdó hasonló méretű társai között.

Ha nem csak esztétikus hanem praktikus mosdót is keresel, akkor válassz a Ravak dupla mosdós modelljei közül. A Ravak különböző stílusú modelljeinek köszönhetően mindenki megtalálhatja a stílusához leginkább illő darabot. 

További Ravak mosdókért látogass el webáruházunka, vagy gyere el hozzánk személyesen. 

Webáruházunk: www.csempebolt.hu

Címünk: 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15.