Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Top3 Ravak nyílóajtós zuhanykabin család

|

Top 3 Ravak nyílóajtós zuhanykabin termékcsalád

 

Üzletünkben a legkedveltebb zuhanykabin a nyíló ajtórendszerű kivitel és számos okot tudunk felsorolni, hogy miért ezt a típust választják a vásárlók. A nyílóajtós zuhanykabinoknál a tolóajtós kivitelűekkel szemben nem áll fenn a veszély, hogy a görgők tönkre mennek vagy akadnak. Általában karbantartás mentesek és nagyon könnyű tisztán tartani őket. A nyíló rendszer elegáns és zajmentes nyitást biztosít.

Most pedig nézzük a Ravak 3 legkedveltebb zuhanykabin családját!

Ravak Chrome nyílóajtós zuhanykabinok

A Chrome termékcsalád kifinomult részletei láthatóak a zuhanykabinok kialakításánál is. Lengőajtós megoldással a zuhanyajtó kifelé és befelé is nyitható, amely rendkívül praktikus használatot biztosít.

A Ravak Chrome koncepció elemei komplex és formatervezett megoldást nyújtanak fürdőszobák és wc-k teljes berendezéséhez.

Négyzet vagy téglalap alapú zuhanykabin is létrehozható két különböző elem segítségével. A zuhanyajtó és a fix oldalfal kiválasztásával tetszőleges méretű zuhanykabint alakíthat ki.

A fix oldal mellé akár mosdót vagy mosógépet is helyezhet, amellyel helyet nyerhet.

A szokásos 90x90 cm zuhanykabin helyett választhat 80x100 cm méretűt, amely ugyanakkora helyet foglal, viszont a téglalap formában kényelmesebb lehet a zuhanyzás. 80x80-tól akár 100x100 cm-es zuhanykabin kialakítása is lehetséges.

Chrome zuhanyajtó kínálatunkért kattintson ide

Chrome zuhanyfal kínálatunkért kattintson ide

Ravak Smartline nyílóajtós zuhanykabinok

A Smartline zuhanykabinokat letisztult elegancia jellemzi. Könnyed és szellős benyomást keltő zuhanykabin a csillogó fém alkatrészekkel hangsúlyozott üvegnek köszönhetően. Az Ön maximális kényelméhez az ajtóemelő mechanizmus, a magasított, tökéletes vízzárást biztosító küszöb és a külső -belső fogantyú harmonizáló egysége járul hozzá. A fali profil lehetővé teszi, hogy zuhanykabinját tökéletesen tudja beállítani 15 mm-en belül.

A zuhanyajtó és a fix oldalfal segítségével olyan méretű zuhanykabint alakíthat ki, amelyik leginkább illeszkedik az elképzeléseihez. 

90x80-120x100 cm méretig bármelyik variációt választhatja a megfelelő elemek összeválogatásával. Jobbos vagy balos kivitelben kapható.

Smartline zuhanykabin kínálatunkért kattintson ide

Ravak Pivot nyílóajtós zuhanykabinok

A Pivot zuhanykabin tökéletes választás, ha szeretné a fali csempét előtérbe helyezni. Egyszerű, letisztult vonalvezetés, hatalmas üvegfelületek. A "Black" változat finoman kiemeli a zuhanykabin körvonalát a fekete kerettel, fogantyúval és ajtó zsanérokkal.

A Pivot családnál negyedköríves és szögletes zuhanykabinokat is választhatunk. Nyitórendszere szinte elnyűhetetlen, amely egy zseniálisan egyszerű, jó minőségű rozsdamentes acél szerkezet egy igényes tokba rejtve. A Pivot zuhanykabinokat modern megjelenés jellemzi, minimális fém elemmel és maximális méretű üvegfelülettel.

Ergonomikus fogantyúja 3 funkciós. Lefelé vagy oldalra fordítva kényelmes ajtónyitást biztosít, felfelé fordítva pedig praktikus törölközőtartóként funkcionál.

Pivot zuhanykabin kínálatunkért kattintson ide

Felkeltettük érdeklődését?

Keresse bizalommal szaktanácsadóinkat!

Telefon: +36 30 161 9564

Email: [email protected]

Zuhanykabin ajánló

Olvassa el korábbi cikkeinket is!