Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Zuhanykabinok karbantartása, tisztítása

|

A zuhanykabinok élettartamát és állapotát a megfelelő karbantartással és takarítással nagy mértékben növelhetjük. De mit is fed az, hogy megfelelő karbantartás és hogyan is kell megfelelően takarítani a zuhanykabinokat, azt a következő sorokban elolvashatja.

Először is nézzük, hogy milyen részeket kell karbantartani a zuhanykabinokon. Kétféle zuhanykabint különböztetünk meg, a nyíló- és tolóajtós változatot. A karbantartandó alkatrészek és felületek függ a zuhanykabin típusától.

Nyílóajtós:

A nyílóajtós zuhanykabinoknál figyelnünk kell arra, hogy az ajtót tartó pántokat, tengelyeket telepítéskor és legalább évente bekenjük. Így elkerülhetjük azok nagyobb mértékű kopását, illetve recsegését.

Nyílóajtós zuhanykabin kínálatunkat ide kattintva megtekintheti

Tolóajtós:

A tolóajtós zuhanykabinoknál a vezető profilokra, görgőkre, csúszkákra érdemes figyelni. Itt már a karbantartásukat érdemes 3-6 havonta végrehajtani, mivel párás közegben a por jobban megtapad. Ha nem tartjuk karban, illetve nem tisztítjuk megfelelően, a görgők nem fognak jól működni, illetve elkophatnak, amik az ajtó nem megfelelő záródásához vezethet.

Tolóajtós zuhanykabin kínálatunkat ide kattintva megtekintheti

 

Zuhanykabinok tisztítása:

A zsíros lerakódások, szappan- és vízfoltok igen csak zavaróak lehetnek, azok letakarítása szinte mindennapos feladattá válhat és nem rövid folyamat. A Ravak cleaner tisztítószerrel könnyedén és gyorsan eltávolíthatja ezeket a szennyeződéseket az akrilkádakról, mosdókról, zuhanytálcákról és zuhanykabinokról is.  

A Ravak Cleaner tisztítószert ide kattintva megtekintheti

A krómozott felületek tisztítása talán a legkényesebb feladat. A krómozott felületeken a vízfoltok különösen meglátszanak, a vízkőről nem is beszélve. Ezeket a foltokat a Ravak Cleaner Chrome tisztítószerrel könnyen eltávolíthatjuk.

A Ravak Cleaner Chrome tisztítószert ide kattintva megtekintheti

A lefolyók eldugulása bárkinél előfordulhat. A zuhanytálcák, kádak szifonjában megtapadó lerakódások ellen nagy segítséget nyújthat a Ravak Turbo Cleaner. NE használja fém felületeken!

A Ravak Turbo Cleaner lefolyótisztítót ide kattintva megtekintheti

Ha meg szeretné előzni a vízfoltok és vízkő lerakódását, vigyen fel a zuhanykabin felületére Ravak AntiCalc Conditionert. Ez a kondícionáló egy védőréteg képez, lepergeti a vizet, így kevesebb időt kell tölteni a zuhanykabin takarításával. Ez a védőréteg vízkeménységtől függően akár 3 hónapig is kitart.

Használata: Tisztítsa meg az üveget, majd várja meg, hogy az teljes mértékben megszáradjon. Száradás után egy száraz rongy segítségével vigye fel a Ravak AntiCalc conditionert, majd élvezze a tökéletes tisztaságot! :)

A Ravak AntiCalc Conditioner tisztítószert ide kattintva megtekintheti

Tudta?-Az összes üvegbetétes RAVAK zuhanykabin, valamint kádparaván felülete alapból el van látva AntiCalc® védelemmel. 

Szeretné, ha az Ön kabinja is be lenne vonva egy ilyen réteggel? Pont zuhanykabint keres? Tekintse meg az egyik legkedveltebb és legkedvezőbb árú Ravak zuhanykabint!

A zuhanykabint ide kattintva megtekintheti

További Ravak zuhanykabinokért kattintson ide

Ami a karbantartáshoz szükséges:

Az ajtópántok, zuhanykabin csúszkák, vízcsapok mozgó részeik, ajtó zárjai és kilincsei kenéséhez használjon Ravak Teflonos szaniter kenőanyagot.

A Ravak Teflonos szaniter kenőanyagot ide kattintva megtekintheti 

 

Tehát legyen szó a zuhanykabin karbantartásáról vagy tisztításáról, a Ravak tisztítószereire mindig számíthat! Ezen tisztítószerek használatával nem csak a zuhanykabin épségét és szépségét tarthatja meg, de pénzt és időt is spórolhat. 

A Ravak tisztítószereket ide kattintva megtekintheti