Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Barna csempe a fürdőszobába

|

barna színt leginkább a természethez szoktuk kapcsolni, mivel az árnyalatait a természetben mind megtalálhatjuk. Ilyenek például a föld, a fakéreg, a gesztenye.Mivel a barna szín a természetes anyagok árnyalatit tartalmazza, így egy örökké divatos szín. A barna szín használata lágy és organikus hatást kelt otthonunkban. Mai részünkben betekintünk a legújabb fürdőszoba trendekbe és megvizsgáljuk, hogy milyen barna árnyalatú csempét érdemes választanunk.  

 

A barna árnyalatai

A barna szín a bézstől egészen a mély, csokoládébarna árnyalatig terjed, ezen belül előfordulhatnak sárgás, vagy vöröses árnyalatok is.

Barna csempe kínálatunkért kattintson ide

Bézs

A bézs egy semleges, lágy, visszafogott árnyalat. A semlegessége miatt bármilyen színnel kombinálhatjuk. Tökéletes kisebb fürdőszobákba is, mivel halvány árnyalatával nagyobb tér érzését keltheti, mindezek mellett megnyugvást, és letisztultság érzetet kelt.  

Cappuccino

A cappuccino szín hallatán egyből egy krémes árnylatra gondolunk. A cappuccino szín azonban a világos krém színtől teljesen a fahéj árnyalatig terjed. Kiválóan alkalmazható kiegészítő színként is. Ha egy vidám, bohókás fürdőszobát szeretne, válasszon barna csempéjéhez egy színes, élénk burkolatot vagy kiegészítőket. Az elegáns, letisztult fürdőszobák kedvelőinek pedig azt ajánljuk, hogy a cappuccino színű csempe mellé vásároljanak fehér hidegburkolatot, amivel kihangsúlyozhatják a finom kis részleteket.

Csokoládébarna

A csokoládébarna egy meleg, barátságos tónus, napjainkban a lakberendezés egyik kedvenc árnyalatává vált. Finom letisztultság és kissé komoly elegancia köthető hozzá. A burkolásnál vegyük figyelme fürdőszobánk méretét. A kisebb fürdőszobákban a csokoládébarna csempe mellé válasszunk egy kicsit halványabb árnyalatú, vagy színes burkolatot is, azzal megtörve az egyhangúságot és a sötétséget.  

A természetesség kedvelőinek

Manapság egyre nagyobb divat a fa mintázatú burkolat, ezen belül is több árnyalat elérhető a világos bézstől a sötétbarnáig, de akár a szürkés mintázat is. Tökéletesen megállja a helyét padlóként és fali csempeként is. Könnyen becsempészhetjük vele a fürdőszobánkba a természet hangulatát, de akár a fából készült fürdőszoba bútorainkat is kihangsúlyozhatjuk vele. A természetes hatás fokozása érdekében használhatunk kőmozaikot is, ami többféle stílusban elérhető webáruházunkban.

Barna mozaik csempe kínálatunkért kattintson ide

Válasszon tehát mintás vagy egyszínű, világos vagy sötétbarna színű hidegburkolatot, mind megfelel majd a mai trendeknek, sőt természetessége miatt örökké trendi és divatos marad.

Tekintse meg webáruházunkat, ahol biztosan megtalálja majd álmai barna csempéjét!

Webáruházunkat ide kattintva megtekintheti 

Ha további kérdései adódnának keressen minket bizalommal!

Email: [email protected]

Telefon: +36 30 / 160 95 64

Vagy látogasson el hozzánk személyesen. 

Címünk: 4551 Nyíregyháza, Nyíregyházi út 15.