Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Tippek csaptelepek tisztításához

|

Ugye Ön is jobban érzi magát egy makulátlanul tiszta fürdőszobában, ahol olyan minden kiegészítő, mintha csak új lenne? Őrizze meg csaptelepei újszerű állapotát környezettudatosan és egyszerűen.

Az első és legfontosabb szabály, hogy ne használjon dörzsi felületű szivacsot, mivel az károsíthatja a csaptelepek felületét. Kapható az üzletekben kifejezetten fürdőszobai takarításhoz javasolt szivacs, amely nem karcolja a felületet.

A legtöbb folt eltávolítható vízzel, folyékony szappannal, a zsíros szennyeződések pedig mosogatószerrel.

A citromlé vagy az ecet rendkívül hatásos vízkőoldó, dörzsölés nélkül eltávolítható vele minden vízkő folt. A csaptelepek kifolyó nyílásánál és a perlátoron kemény víz esetén kirakódhat a vízkő. Ilyenkor távolítsuk el a csaptelepről a perlátort és áztassuk ecetbe néhány órára. Ezzel a módszerrel a legmakacsabb vízkő lerakódások is eltávolíthatóak súrolás nélkül.

Amennyiben akadnak olyan foltok, amelyeket így sem sikerül eltüntetni, próbálja folyékony fémtisztítóval vagy speciálisan erre a célra kifejlesztett termékkel eltávolítani.

Kézmosás után törölje át a csaptelepet egy puha ruhával, hogy megőrizze a csaptelep tisztaságát és meggátolja a vízkő lerakódását.

Ne használjon maró hatású szereket a csaptelepek tisztításához, új termékek alkalmazásakor mindig végezzen egy kevésbé látható helyen próbát.

 

Tisztítószereinkért kattintson ide.

 

Önnel is előfordult már, hogy a csöpögő csap nem hagyta aludni? Arról nem is beszélve, hogy az észrevétlenül elfolyó víz plusz költséget jelent. Szeretné elhárítani a hibát, de nem tudja hol kezdjen hozzá? Szerencsére vannak olyan cégek, akik pillanatok alatt megoldják az ilyen apróbb ház körüli munkákat. Hívja őket bizalommal.

 

Reméljük hasznosnak találta cikkünket.