Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Slim mosdók - stílusos szaniterek a fürdőszobában

|

Ha még nem döntött, hogy milyen típusú, formájú mosdót szeretne fürdőszobájába tenni, akkor érdemes a Ravak új Slim mosdóit is áttekintenie. Az internet számos lehetőséget tartogat arra, hogy ötleteket szerezzünk, értesüljünk a legújabb trendekről, újdonságokról.

Egyre inkább az az elvárás a fogyasztók részéről, hogy az adott elemek minél vékonyabb kialakításúak legyenek, kevés helyet foglaljanak el az értékes térből, de közben hozzák a maximális minőséget, s az esztétikum is meglegyen. Nehéz dolguk van a gyártóknak, ennyi mindenre odafigyelni egy-egy új termék fejlesztésénél, de nincs számukra lehetetlen feladat.

A Slim kialakításnak köszönhetően, ami vékonyított peremrészt jelent, egy új irányzat jelenik meg a RAVAK kínálatában, mely modern stílust ötvöz elegáns megjelenéssel. Ha a formájukat tekintjük, a tökéletes kör alaktól, ami az Uni Slim széria, az ovális formán át, aminek a Ceramic Slim O nevet adták, a szögletesebb forma is megtalálható, mint a Ceramic Slim R névre hallható darab, ami ugyan úgy lágyságot sugároz a lekerekített szélekkel.

A mosdók mindegyike pultra ültethető vagy az új Ravak SUD szekrényre helyezhető, kis méreténél fogva nem vesz el túl sok helyet, így pipere termékeinknek is marad bőven hely a pulton. Gyönyörű, egységes fehér színével kellemes látványt nyújt.

 

Anyaguk:

Magas minőségű, kerámia alapanyagból készülnek, amik tartósságot ígérnek, továbbá nem tapadnak meg olyan könnyen a kórokozók sem rajta. A kerámiát könnyű tisztán tartani, egy egyszerű törlőkendővel is áttörölhetjük vagy használhatunk a tisztításhoz Ravak tisztítószert is.

Bármely formát is választjuk ki, egy igazán hangsúlyos mosdót kapunk, ami jól fog mutatni fürdőszobánkban. Ne féljünk a szögletesebb vonalaktól sem, az új formatervezésnek köszönhetően egy merőben más stílusú mosdót ismerhetünk meg, ami kerüli a merev vonalakat.

Mosdópult:

Az ezekhez szükséges mosdópultot 80, 100 vagy 120 cm-es méretben lehet megvásárolni. A fürdőszobákban a bútor választásnál fő szempont, hogy megfelelő mértékben lehessen bele pakolni. A Ravak bútorai vízálló kivitelben készülnek, így végeredményben egy tartós, masszív bútort kapunk ami nagy tárolóterületekkel rendelkezik. Fa mintázatával természetes hatású, mégis a mai modern irányzatot követi kialakításával. Falra szerelhetőek, s itt is visszaköszönnek a lekerekített élek, ezáltal nagyon jól tud működni a mosdóval együtt.

A 2019-es és az előző évek trendjei is azt mutatták, hogy egyre nagyobb az igény a kis helyet foglaló, nagy praktikussággal rendelkező elemekre. Nincs semmi felesleges díszítés, minta vagy kialakítás, csak egyszerű és letisztult vonalak. Ezek miatt válnak sokak számára vonzóvá a RAVAK SLIM bútorok és mosdók, mert funkciójukat tekintve tökéletesen hozzák, amit elvárunk tőlünk, de esztétikailag is megállják a helyüket bármilyen fürdőszobában.