Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Perem nélkül: Rimless Wc

|

A WC-k tisztán tartása nem könnyű feladat a háziasszonyok számára, mert a perem alatti részekhez és az apró hajlatokhoz nehezen lehet hozzáférni. Mindenki találta már magát olyan helyzetben, hogy WC csészéje sajnos nem mutatott makulátlan tisztaságot, apró foltok jelentek meg, amiket nem nagyon tudott eltüntetni, ez pedig kellemetlen. Erre találtak hosszú idő után megoldást,s a szakemberek a fejlesztőkkel karöltve megalkották a perem nélküli WC-ket.

Ezeknek a toaletteknek a használatával többé nem kell aggódnunk, hogy különféle kórokozók tapadnak meg azokon a részeken, ahol csak nagyon nehezen vagy egyáltalán nem tudunk tisztítást végezni. A legmagasabb fokú tisztaságot az ilyen kialakítású toalettekkel érhetjük el.

A perem nélküli WC-k esetében egy olyan kialakításról beszélhetünk, ahol nincs öblítőperem, ezáltal nincs az a megszokott bemélyedés, ami a higiéniai kérdéseknél gondot okozhatna.

 

A rimless ( perem nélküli ) megoldás jelenleg a legmodernebb technológia. Formatervezése speciálisan van megalkotva, hogy a lehető legalaposabb öblítést tudja elvégezni. Az újításnak a lényege, hogy a víz útjában nem áll semmi, így az szabadon tud végigfolyni hátulról az oldalakon át egészen a középső részekig. A vízsugár tehát az egész felületet körbejárja, így elvégezve egy teljes részre kiterjedő öblítést.

További tisztítása sem okoz különösebben nehéz feladatot, egy kis tisztítószerrel és kendővel könnyedén végig törölhető a perem és annak részei.

Gondoljon csak bele, hosszú távon ez a funkció milyen hasznos lehet, mert a WC csésze kézi tisztítására nem kell annyi időt fordítania, továbbá még a tisztítószerek mennyiségén is tud spórolni. Ha nem tapadnak meg a kórokozók akkor nem is kell annyit súrolnia. Másra fordíthatja ezt az időt, ráadásul aggódnia sem kell a higiénia miatt. Így máris két sarkalatos pontot is kipipálhat gond nélkül teendői közül.

 

A rimless WC-k előnyei:

  • hatékony öblítés

  • víz megtakarítás

  • a felületek tökéletesen higiéniukusak

  • nincsenek kellemetlen szagok

  • könnyű a tisztítása

  • gazdaságosság

  • esztétikus

 

A perem nélküli WC-k többsége fali, így a falsíkon belüli tartályok az ajánlottak hozzá. Ezek nem vesznek el feleslegesen helyet az adott térből, s nem is csúfítja el mellék helységünk összképét sem. Esztétikusak, a tervezők odafigyeltek az arányokra, letisztult formavilág jellemzi őket. Bármely stílusú fürdőszobába illeszkednek..

Kiválóan alkalmasak ezek a toalettek nagy látogatottságot lebonyolító épületekbe, közterekbe, vendéglátó helységekbe, kórházakba ahol nehezen megoldott a mellék helységek tisztán tarthatósága. A rimeless Wc-k használatával sokkal könnyebben tehetünk eleget a higiéniai követelményeknek.

 

Tekintse meg webáruházunk Rimeless Wc kínálatát ide kattintva >>>>