Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Top5 mosdó és csaptelep

|
Címkék : ravak, mosdók, csaptelepek, top5

Mostani utunkon elkalauzolunk a mosdók és csaptelepek világába, megmutatjuk a 2018-ban legtöbbször választott mosdó és csaptelep termékcsaládjait.

A kézmosás egy unalmas rutin, mindaddig, amíg nem próbáltad még ki a Ravak mosdókat, és csaptelepeket. Gyere és mossunk együtt kezet! :)

 

Classic mosdó és csaptelep, avagy a dobogósok

Hogy miért dobogósok? -mert bár a Classic mosdó a vásárlói döntések alapján aranyérmes, a hozzá tartozó csaptelep a 3. helyen áll a csaptelep rangsorban.

Hölgyeim! Valljuk be, hogy sokasodó szépségápolási termékeink miatt szoktak azért gondjaink lenni. De ennek már vége, hisz a mosdó méretei számos lehetőséget rejtenek, jellemző rájuk a jelentős rakodófelület.

Gazdag méretválasztéka miatt alkalmas lehet mellékhelyiségbe, illetve nagy fürdőszobákba is, hisz az apró kézmosóktól kezdve, a dupla mosdóig választhatunk a kínálatból.

A csaptelepre 5 év garanciát biztosítunk, időtálló formatervezés, hosszú élettartam. A kerámia kartus élettartama 30 évre lett tesztelve.

Ravak classic mosdó, és csaptelep kínálatunkért kattintson ide

Chrome mosdó és csaptelep-az ezüstérmes

Tudtad, hogy a chrome koncepció közel 50 szaniterből, és kiegészítőből áll?

A chrome koncepció kielégítő módón teszi a dolgát, ezt ti is megszavaztátok, hiszen a Chrome mosdó és csaptelep is a vonatkozó lista második helyén áll.

A Classichoz hasonlóan, a Czech Grand Desing-díjas Chrome mosdócsalád is egészen az apró mérettől a duplamosdós megoldásig kínál lehetőséget.

Jó hírként szolgál, hogy két különböző anyagból, két stílusban gyártják őket. A klasszikus szépség kedvelői, és a modern alapanyagok hívei is megtalálják a stílusukhoz leginkább illő mosdócsaládot.

A klasszikus darab kedvelőinek a tartós, ellenálló, kerek formájú, első osztályú kerámia mosdót ajánljuk, amelyhez lekerekített szélű bútort is kínálunk.

A modern mosdócsalád kedvelőinek a futurista öntött márványt javasoljuk, mely a tökéletes sima felületekről, és eldolgozott széleiről híres.

Ha a harmonikus megoldások híve vagy Chrome mosdódhoz válassz Chrome csaptelepet! A kínálat ugyanis nem csak mosdócsaptelepeket bidé-, kád-, zuhany-, mosogató-,és az R-box szerelési rendszerhez való falba süllyesztett csaptelepeket is tartalmaz.

A Chrome kádaknál tűnik szembe az eredeti design, és a műszaki egyediség kettőse, méghozzá a behajtható kifolyónak köszönhetően.

Chrome mosdó és csaptelep kínálatunkért kattints ide

Formy mosdó- azaz a bronzérmes

A Formy 01 és 02 koncepcióból két típust találhatsz meg a kínálatban, azokat azonban több méretben. Mindkét mosdó modern, minimalista koncepció részét képezi. Mosdópultra ültethető, ezáltal a rendelkezésre álló terület is újratervezhetővé válik, miközben plusz rakodófelületet biztosít. A tágas mosdókba mindkét kezed belefér, így a kényelem és design ötvöződik a szaniterben.

Formy 01: Szigorúbb, ám különösen elegáns, egyenes vezetésű.

Formy 02: Játékos, enyhén ívelt.

Ravak formy 01 mosdónkért kattints ide

Ravak formy 02 mosdónkért kattints ide

10° mosdó és a Suzan csaptelep-a majdnem dobogós

Éppen, hogy csak lecsúszott a mosdó a dobogóról, a 10° csaptelep így is listavezető lett a rangsoron.

És hogy miért 10°-os mosdó a neve? Mindez egy formabontó elgondoláson alapul. A 10-es számjegy ugyanis annyi fokot jelent, amennyivel a mosdó el lett fordítva, illetve meghajlítva.

És hogy miért is jó ez? A 10°-os hajlítás következtében a mosdó jobban rááll a kézre, ezzel könnyebbé téve a mindennapos használatot.

Bizonyára veled is előfordult már, hogy meg akartál tölteni egy edényt, de nem fért be a csap alá. Ebből kiindulva választhatsz magasított csapot mosdódhoz.

De ne hagyjuk ki a Suzan csaptelep termékcsaládot sem, hisz nem csak fürdőben, de a konyhádban is jó szolgálatot tehet. Klasszikus designja miatt évek óta vásárlóink egyik nagy kedvence.

Valószínűleg veled is előfordult már olyan eset, hogy nem egyezett a menet, ezért mehettél vissza az üzletbe, hogy orvosold a helyzetet.

A Suzan csaptelepekkel viszont ez a probléma is megoldódik, hisz optimálisan csatlakozik a régebbi típusú beszerelésekhez is. Ráadásul egyetlen ujjal is irányíthatod.

Ravak 10°-os mosdóinkért kattints ide

Ravak suzan csaptelepünkért kattints ide

Hold és Rózsa?

A Moon mosdó és Rosa csaptelep az ötödik helyen helyezkedik el.

Öntött műmárványból készült mosdópultra ültethető. 5 különböző szaniter, viszont designjunkban egyeznek. Kör formájának köszönhetően felszabadult légkört varázsolnak a fürdőszobába.

Ravak moon mosdó kínálatunkért kattints ide

 

A Rosa csaptelepek íves formával rendelkeznek. A kínálatra széles választék jellemző. Összeszerelésük rendkívül egyszerű, mert gyárilag tartalmazzák a bekötő csöveket, így te magad is beszerelheted bármelyiket.

Ravak rosa csaptelepeinkért kattints ide

Ez volt tehát a top5 csaptelep és mosdócsaládunk. Reméljük ezzel a segítséggel te is megtalálod elképzelésedhez, és stílusodhoz illő mosdót és csaptelepet. Bármelyiket is válaszd, a kézmosás mától nem lesz unalmas rutin! :)