Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Zuhanykabin vagy kád?

|

A fürdőszoba tervezése közben, talán benned is elsőként merül fel a kérdés, hogy kádat, vagy zuhanykabint válassz álmaid fürdőszobájába.

Segítségül mindkét lehetőség mellé gyűjtöttünk pár érvet.

Elsőként érdemes feltérképezni a fürdőszoba adottságait, anyagi helyzetünket, és a család igényét.

 

Fürdőszoba adottságai, amikre figyelned kell

-Pontosan mérd fel a fürdőszoba alapterületét

-Kalkulálj a nyílászárók, ajtók helyzetével, nyílási irányára

-Figyelj a vízvezetékek, és lefolyók elhelyezkedésére

 

Kád melletti érvek:

Mindenkinek ismerős érzés, amikor munka után fáradtan hazatér az otthonába, és másra sem vágyik, mint beleülni egy kád forró vízbe, akár egy pohár borral. Az egyik érv is ezt igazolja, hisz ha szeretsz sok időt tölteni a fürdőszobában, megfontolandó, hogy a kád mellett kellene letenned a voksod. Persze ez nem jelenti azt, hogy a zuhany alatt nem állhatsz több órát, viszont ha kikapcsolódásra vágysz, vízhasználat szempontjából is előnyösebb a kádat választanod.

 

Zuhanykabin melletti érvek:

A könnyed, gyors zuhanyzás híve vagy? Ha igen, valószinűleg ismerni fogod a zuhanykabinok mellett szólók érveket.

Ha számodra fontos hogy több vizet, és ez által pénzt is spórolj, jó döntés a zuhanykabin, hisz nem kell minden nap tele engedned a kádat vízzel. Egyes felmérések szerint egészségügyi szempontokból jobb választás, mintha hosszan áztatnád magad a fürdővízben.

Tipp: Ha igazán exkluzív élményre vágysz fontos, hogy legyen egy jó zuhanytálcád, vagy zuhanyfolyókád, illetve a megfelelő zuhanyfejet használd.

Ha mozgásban korlátozott személlyel élsz együtt, mindenképp a zuhanykabin javasolt. Megfelelő zuhanytálca választásával rengeteg kényelmetlenség, és baleset is megelőzhető.

 

Kombinált megoldás:

Míg a kádban megoldhatod a fürdőzés mellett a zuhanyzást is, (erre megoldás a kézizuhany), fordítva sajnos nem. Ugyan vannak mélyebb zuhanytálcák, de ezek esetlegesen kisgyermek fürdetésére alkalmasak, nem rendelkeznek a kád teljes körű előnyeivel.

 

Reméljük sikerült kérdéseidre választ adnunk. Döntésed legyen bármi is, webáruházunkban biztosan megtalálod álmaid fürdőkádját, vagy zuhanykabinját.

Kattintson ide fürdőkád kínálatunkért

Kattintson ide zuhanykabin kínálatunkért