Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Az év fürdőszobai trendje: fekete keretes zuhanykabinok

|

 A 2019-es év meghatározó trend színei a minél sötétebb árnyalatok. Ez alól a fürdőszoba sem kivétel, akik most fognak bele házépítésbe vagy lakás felújításba azoknak érdemes az új árnyalatú elemek között is szétnézniük.

Nagyon sokan kedvelik a sötétebb színeket, nekik ez az év most igazán kedvező, hiszen a gyártók sorra jelentették meg termékcsaládjaik korábbi tagjait sötétebb színnel, kicsit átdolgozva. Kísérletezgethetünk a kontrasztok játékával, s lenyűgöző végeredményt tudunk létrehozni már egy kis módosítással is, továbbá a fényes és matt felületeket is kombinálhatjuk, bármi megengedett.

 

Rengetegen keresik a szokásostól eltérő termékeket, amikkel egyedi arculatot adhatnak otthonuknak, kedvük szerint variálhatják őket, hogy valami merőben más, vagányabb stílust adjanak helységeiknek. A fekete keretes zuhanykabinok talán e miatt is most a legkeresettebb termékek között szerepelnek.

A fekete szín erőt sugároz, titokzatosságot sejtet, ami rabul ejti az embert.Az elmúlt évek kereslete szerint igény van a fekete keretes zuhanykabinokra, amiknek letisztult vonalai finomak, modern benyomást keltenek. Beépítésük egy teljesen új érzést látványvilágot ad fürdőszobájának.

Egységes megjelenés:

Egységes, fekete szín a kabin egész részén. Régebben sokan ódzkodtak attól, hogy sötét színnel vegyék körbe magukat, mert komorságot tükröz. De ha megfelelően alkalmazzuk őket, akkor nem kell aggódnunk attól, hogy a végeredmény túl sötét lesz. Számos lehetőség áll rendelkezésünkre, hogy olyan módon építsük be ezeket a kabinokat, ami kellő hangsúlyt biztosít a keretnek is, de közben nem túl hivalkodó. A színek, formák és anyagok játékával tehát rengeteg dolgot kiküszöbölhetünk.

Ha monokróm szettet szeretnénk összeállítani az sem probléma, ugyanis a kabinok elérhetőek olyan fekete kiegészítőkkel, mint a forgózsanérok, csapok, kapaszkodók. A tervezők minden kis részletre nagy figyelmet fordítottak, hogy eleget tegyenek a vevői igényeknek.

 

Maximális kényelem:

Ezek a zuhanykabinok nem csak, hogy megfelelnek a mai trendeknek, de tökéletesen hozzák azt a színvonalat amit előző társaik nyújtottak vagy amit elvárunk tőlünk. Hatalmas üvegfelületek, kényelmes belső férőhelyek jellemzik. Sok típus elnyűhetetlen ajtónyitó rendszerrel rendelkezik, továbbá acél alkatrészekkel. Tökéletes illeszkedési megoldások toldóprofilokkal, amik lehetővé teszik, hogy az ajtók állíthatóak legyenek. Egyedi igényeink, s fürdőszobánk adottsága szerint tehát alakíthatunk rajtuk, hogy megfelelőek legyenek számunkra.

Egy kis változtatás otthonunk bármely helységét újjá varázsolhatja, hangoztatják a szakemberek, s ez így is van. Rengeteg dologgal kísérletezhetünk, modern vagy hagyományos elemek beépítésével, díszítésekkel.

A legszebb hatást sokszor egy nem is gondolt elemmel érhetjük el, nem kell feltétlenül nagyban gondolkodnunk. Ha igényét érzi Ön is arra, hogy valamilyen változtatást vigyen otthonába, akkor vegye számításba lehetőségeit. Meríthetünk ötleteket internetről, katalógusokból ,magazinokból, de kérhetjük lakberendező szakember véleményét. Manapság olyan időket élünk, hogy bármit meg lehet valósítani amit csak kigondol, az egyedi igények sem jelentenek problémát.

 A bemutatótermek kiváló lehetőséget biztosítanak a fogyasztók számára, hogy esetlegesen egy felburkolt környezetben nézhessék meg a fürdőszobai elemeket, így egy igazi fürdőszoba látványa tárul elénk, ami jó viszonyítási alapul szolgál nekünk. Ha már látjuk a darabot összeszerelve, akkor a méretek tekintetében is tisztább képet kapunk, látjuk a színárnyalatokat, formát, megtapinthatjuk az anyagokat. Nagyon sok esetben nehézség egy termékfotón visszaadni az adott színt, élőben viszont a kis részleteket is megfigyelhetjük a kiválasztott terméken.

Válaszon tehát bátran az idei év újdonságaiból! 

 

Ravak fekete keretes zuhanykabinok elérhetőek ide kattintva....