Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Bajonettzáras csaptelepek

|

Otthonunk belső kialakítása során számos tényezőt kell figyelembe vennünk, és ez alól a konyhánk sem képez kivételt. Ha csak kis tér áll rendelkezésünkre, akkor is meg kell oldanunk, hogy minden kézre essen és semmi ne akadályozzon amikor itt tevékenykedünk. A csaptelep megválasztása során is rengeteg dolgot kell számon tartanunk, s gondolnunk kell a különböző elemek helyigényére, beépíthetőségére.

A konyha berendezésénél előfordulhat, hogy csak az ablak alá tudjuk elhelyezni a mosogató csaptelepet, de ilyen esetben gondot jelenthet a szellőztetés, s az ablak időnkénti tisztítása is. Továbbá akadnak olyan helyzetek,  amikor nem a kényszer viszi rá az embert, hogy a mosogatóját közvetlenül a konyhai ablak alá tegye, hanem mert maga a felhasználó szeretné így. Hiszen sokkal kellemesebb, ha mosogatás közben például ki tudunk tekinteni udvarunkra, nézhetjük, hogy mi történik kint, gyönyörködhetünk a tájban vagy ahogy a gyerekek játszanak. Manapság már erre létezik megoldás, s ilyen helyzetben sem kell megalkudnunk egyik dolog hátrányára sem.

A bajonettzáras csaptelepeket épp ilyen céllal alakították ki, s funkciójának köszönhetően mozdítható, ezáltal rögtön tér szabadul fel, hogy ütközés nélkül ki tudjuk nyitni ablakunkat. Bizonyos típusoknál a csaptest egyetlen mozdulattal elfektethető, így csupán csak pár centiméternyi helyre van szükség a pult és az ablak között.

Két típusa van az ablak alá szerelhető csaptelepeknek: van amit be lehet süllyeszteni, egyes típusokat pedig kihúzhatunk, hogy oldalra ledöntsük a 360 fokos elforgatható kifolyórész segítségével.

Különböző márkák változatos csaptelep formával vannak jelen a piacon, más-más funkciókkal, hogy a vásárlók között is mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Aki szereti az újabb trendeket, azoknak kedveznek az egyre vékonyodó, különböző szögben hajlított csapok. A könnyebb használat érdekében kihúzható zuhanyfejjel is megtalálhatóak, hogy esetleg olyan edényeket is gond nélkül elmoshassunk vagy csak vizet engedhessünk bele, amik egyébként nem férnek a mosogatóba. Egykaros keverőcsappal és kerámia vezérlőegységgel rendelkeznek.

Érdemes tehát ezeket a csaptelepeket is számon tartani, mert sok háztartásban hasznos megoldást jelenthetnek. Lehet, hogy kicsit drágábbak, mint a hagyományos mosogató csaptelepek, de házépítésnél vagy csak egy átalakításnál mindenki hosszú távra tervez. Ezek tudatában mérlegelhetjük, hogy kicsivel több ráfordítással a kényelmünk és az álomkonyhánk megvalósítása egyszerre teljesülhet.

 Tekintse meg webáruházunk bajonettzáras mosogató csaptelep kínálatát  ide kattintva>>>