Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Fürdés vagy zuhanyzás? Esetleg mindkettő?

|

Hogyan tudom elhelyezni kis méretű fürdőszobámban a kádat, mosdót és a mosógépet is?

A kis méretű fürdőszobáknál gyakran kompromisszumot kell kötni a hely szűkössége miatt. Leggyakrabban a kád mellőzése a megoldás erre a problémára, mivel egy zuhanykabin beépítésével értékes hely szabadul fel.

Megesik, hogy egy gyors zuhanyra van csak időnk, azonban nem kell lemondani a fürdés kényelméről sem a ráérősebb napokon. 

A minimumból is a maximumot hozza ki

A RAVAK Avokado kád utolsó milliméterig átgondolt formája garantálja a kényelmes fürdést a legkisebb alapterületű fürdőszobában is, miközben nem akadályozza a mosdóhoz való hozzáférést sem.

A legtöbb esetben, amikor kádat helyeznek el ezekben a kis méretű fürdőszobákban, nem marad elég hely a kényelmes használathoz. A kádból kilépve elegendő helynek kell maradni a törölközéshez, a fogmosáshoz anélkül,  hogy beütnénk a könyökünket a szekrény sarkába.

KÉNYELMES ÉS HELYTAKARÉKOS FÜRDŐKÁD

Az Avocado koncepció kádja minden kívánságát szem előtt tartja – helytakarékos és kényelmes. A trópusi növény formája ihlette fürdőkád a vállrésznél kellőképpen széles, helyet pedig a lábnál spórol, ahol fürdéskor nem igénylünk akkora teret.

A mosdó ötletes elhelyezése

A kád alsó vége felé szerelt mosdó nem vesz el helyet a fürdőtértől, de praktikus megoldást nyújt a kézmosásnál. A kád és a mosdó kényelmesen hozzáférhető.

Természetesen íves forma

A koncepció termékeit a finoman ívelt vonalak hangolják össze, amelyek természetes módon keltenek nyugodt és pihentető érzést.

Ön sem tud lemondani a fürdés kényelméről?

Kattintson a RAVAK Avocado termékekért.