Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Kádkörkép típusok szerint

|

A fürdőszoba nem csupán egy tisztálkodásra használt helyiség, hanem relaxációs zóna is, ahol reggel felkészülünk a ránk váró napra és este megszabadulunk a stressztől. Ezért, a kádunk kiválasztásánál nem csak a forma, hanem a funkció is fontos szempont lehet. Elengedhetetlen az ergonómia, vagyis a kényelmes használhatóság. Nem könnyű dönteni a kád vásárlása során, hiszen nagyon gazdag választék áll rendelkezésünkre. A választékban szerepelhetnek hagyományos, klasszikus, sarok vagy hidromasszázs rendszerrel felszerelt kádak is.

 

Fürdőkádak típusai:

 

Sarokkádak:

A sarokkádak minden fürdőszobában dominálnak. Formájuk miatt még a legegyszerűbb sarokkád modellek is hangulatot varázsolnak a fürdőszobába. A nagyobb belső térrel rendelkező sarokkádak, lehetővé teszik a fürdést és a pihenést egyszerre, akár két személy számára is. Praktikus ülőkével is rendelkeznek, ami zuhanyzáskor jöhet jól, de mint rakodótér is funkcionálhat. Fejtámlával és kapaszkodóval is kiegészíthetők. Felcsempézhetők, vagy a hozzájuk való ergonomikus előlappal szerelhetők. Nagyobb fürdőszobákban pedig szimplán, de akár kiemelve, vagy besüllyesztve is elhelyezhető a fürdőkád.

 

Aszimmetrikus sarokkádak:

Az aszimmetrikus sarokkádak legfőbb előnye, hogy helytakarékosak. Különböző méreteiknek köszönhetően beszerelhetőek kicsi és nagyobb fürdőszobákba is. Mivel a fürdőtér átlós irányban van bennük elhelyezve, nagyon kényelmes fürdést biztosítanak. Valamennyi aszimmetrikus kád balos és jobbos kivitelben is kapható, ahol az irányt az határozza meg, hogy a kád hosszabb oldala előtt állva, mely oldalra esik a rövidebbik. A nagyobb kényelem és biztonság érdekében többségükhöz fejtámla és kapaszkodó is vásárolható. Némelyik hidromasszázs rendszerrel is fel van szerelve.

    • sarokkad 001

A szögletes kád:

A szögletes kád a fürdőszobák többségének elengedhetetlen kelléke. Elsőrendű előnye a helytakarékosság és a hatékony helykihasználás.

    • szogletes kad 001

Szabadon álló kádak:

Szabadon álló kádaknak azokat a kádakat hívjuk, amelyek beépítés nélkül helyezhetők el a térben. Izgalmas lakberendezési megoldásokhoz tervezték a szemet gyönyörködtető, körüljárható kádat. Kerülhet a fürdő közepére vagy akár a hálószobába is. Mivel ezek a kádak nincsenek beépítve, ezért a kádtöltés, és a lefolyó víz elvezetésének megoldását előre át kell gondolni.

    • szabadon allo kad 001

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 – 8664

Forrás: icsm2008side.org, miyb.org, attwellskitchens.com