Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Csempe és burkolat ötletek a fürdőszobába

|

Ha fel szeretnénk újítani lakásunk különböző helyiségeit, például a konyhát vagy fürdőszobát, érdemes először a fali csempék és a járólapok felé tekintenünk. Ezen helyiségek alapját részben a csempék határozzák meg. Számtalan típusú fali csempe létezik, legalább is, ami a minőséget és a kopásállóságot illeti.

Modern csempe:
A modern fürdőszoba csempét külsőleg szinte semmi sem különbözteti meg a hagyományos csempéktől, hiszen méreteit és állagát tekintve hasonló az évtizedek során használt csempékkel. Azonban a készítők olyan alapanyagokat és eljárásokat álmodtak meg hozzájuk, amelyekkel forradalmasították a csempéket. Ez a csempe típus tartósabb hagyományos társainál és jobban állja a nedvességet is. A modern fürdőszoba csempéit, burkolatait a nagyobb lapok jellemzik. Esetleg a fürdőszoba dísze lehet, egy a burkolat családjába tartozó másik, kontrasztos árnyalatú darab. A pasztellszínek jól variálhatóak fahatású lapokkal.

    • 1 modern csempe

Mozaik csempe:
A mozaik technika a legötletesebb burkolótechnika, a környezeti hatásoknak ellenálló, könnyen tisztítható, sav és lúgálló burkolatok készíthetőek belőlük. A mozaik csempe nem csak szép, de nagy előnye, hogy íves, „szabálytalan” felületeket is egyszerűen lehet burkolni vele, legyen ez fal vagy járófelület. Az elegáns és hangulatos mozaikokkal látványos minták is kialakíthatóak. Változatosan felhasználható: vízszintes sorban vagy függőleges oszlopokban, esetleg nagyobb blokkban burkolva.


Előnye még, hogy kevésbé csúszik, mint a hagyományos padlócsempe. Üvegmozaikból számtalan színárnyalat kapható, lehet választani matt hatású vagy fényes üveghatású üvegmozaikok közül. Az üvegmozaik fal és padlóburkolás tervezése és kivitelezése speciális szaktudást, jó ízlést és nagy türelmet igényel. Mivel a fürdőszoba zárt része a lakásnak, nem gond, ha teljesen más színárnyalat uralja, mint a lakás egyéb helyiségét, de a konyha mozaik burkolására már nagyobb figyelmet kell fordítani. A konyhában általában a pult, a tűzhely mögötti falat burkolják mozaikkal.
 

    • 2 mozaik csempe

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 - 8664