Termékek




Minden címke 191



Mutasd az összes cikket...

Mozaik a fürdőszobában

|

Az utóbbi években az üvegmozaik burkolatok messze meghaladták a csempe burkolatok népszerűségét. A tradicionális négyzet alakú elemekből álló színes mozaikok számtalan méretben, színkombinációban és különféle anyagösszetételben is a rendelkezésünkre állnak. 

A mozaikfelületeket kombinálhatjuk nagyobb burkolólapokkal vagy akár sima festett falfelületekkel is.  Nagy divat manapság a mozaik csempe a konyhában, fürdőben sőt még akár egy nappali burkolásánál is előszeretettel használjuk dekorációs elemként. A nagyobb felületekhez, mint például a zuhanykabin vagy gőzkabin illetve a medencék burkolásához is kiválóan alkalmasak a mozaikok.

A lakásoknál különösen az a mozaik csempe közkedvelt, ahol nem egyszínűek a kis mozaik darabok, hanem egy azonos szín-árnyalaton, színcsaládon belül több alig eltérő, de mégis más-más árnyalatú, felületű darab található egymás mellett. Így még inkább változatossá válik. Ha bátortalanok vagyunk a választást illetően, akkor próbálkozzunk az adott csempe család mozaikjaival. Ám, ha merészebbek vagyunk, akkor számtalan különlegességgel is próbálkozhatunk, amellyel abszolút kreatív és egyedi lesz a kiemelt falrész vagy felület.

 

Színes, apró kövek a fürdőszobában:

Válasszunk egy kiemelt falszakaszt és csak azt borítsuk be mozaikkal, a többi falra és a padlóra ekkor semleges színű csempe kerüljön. Az egységes hatás kedvéért a mosdó falának burkolata lefuthat a pultra is.

    • mozaik csempe 02

Ha egyféle színű mozaikot szeretnénk látni a fürdőszoba falán, nagyobb felületet is tervezhetünk. Az eredmény akkor lesz harmonikus, ha más színt és díszítést már nem alkalmazunk. A kád mögötti burkolat megjelenhet a kád oldalán is.

    • mozaik csempe 03

Mindig biztos választás a fürdőben a kék szín, akár úgy is, hogy a mozaikszemeken többféle árnyalatban jelenik meg.

    • mozaik csempe 01

Kérdése van a termékkel kapcsolatban? Keressen minket bátran, elérhetőségeinket megtalálja a kapcsolatok lapon ide kattintva vagy az alábbi közvetlen vonalon.
+36-30 / 904 - 8664