Termékek


Murexin D 495 Designburkolat ragasztó - 6 kg

Akciós termék
25 283 Ft / db
helyett
18 650 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 18 650 Ft
1 kilogramm = 3 108,33 Ft
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes

Murexin D 495 designburkolat ragasztó.

Nagyon emissziószegény, szálerősített, nedves- és kötőágyas ragasztó magas kezdeti tapadással és kemény ragasztó bordákkal. A megnövelt igénybevételeknél is rendkívül jó mérettartó képesség. PVC-Design- és kaucsuk burkolatokhoz. Minimális maradékbenyomódási viselkedés.

Beltérben használható a PVC-, designburkolatokhoz és PVC-CV burkolatokhoz lapokban és tekercsben, kaucsuk burkolatokhoz lapokban és tekercsben 3,2 mm vastagságig, valamint klórmentes padlóburkolatokhoz (poliolefin). Alkalmas padlófűtésnél és görgős szék terhelésnél.

Erős hőmérsékletingadozásoknál, közvetlen napsugárzásnál, kézi emelő vagy targonca általi mechanikai igénybevételnél és/vagy felülről érkező nedvességbehatásnál a Murexin PU 330 2K ragasztót kell alkalmazni.

GIS Kód: D1. Fogazat: A1, A2, B1.

Anyagszükséglet: kb. 250 - 350 g / m² alapfelülettől és a burkolat hátoldalától függően.

Szellőztetési idő: max. 10 perc, fektetési idő kb. 15-20 perc, végszilárdság: kb. 3 nap után, alapfelület, anyag és levegő hőmérsékletétől függően.

Termék paraméterek
Gyártó
Murexin
Felhasználhatósága
Beltér
Kiszerelés
6 kg
Cikkszám
16274
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Gyártó és Csempe családok