Fürdőszoba webáruház
Szűrők
Bruttó ár
34899Ft - 48900Ft
Fürdőszobai gyártók
Marmorin

Spanyol csempe- Baldocer

Ha igazán gyönyörű spanyol csempére vágyik, olyanra, ahol a cég küldetésének tekinti, hogy tartós és egyben kimagasló termékeket hozzon létre, akkor jó helyen jár.

A Baldocer csempegyár piacvezető a spanyol csempék területén!

Köszönhető ez a folyamatos fejlesztésnek, és annak, hogy ők nem követik, hanem MEGHATÁROZZÁK A TRENDEKET!

A Baldocer gyár mérnökeinek köszönhetően, -akik szüntelenül javítanak a minőségen, a gyártási technológián, stb - lehet a Baldocer csempe az a termék, amelyet más gyártók követni akarnak.


Baldocer árak

Mivel Európai csempegyártóról van szó, így a Baldocer árai is az európai piachoz igazodnak, így nem tartoznak a legolcsóbb csempék közé. Azonban a Baldocer termékei között is megtalálhatjuk azt az árfekvést, amely illeszkedik a pénztárcánkhoz. Vagy választhatjuk a PRÉMIUM termékeiket is, ha igazán különlegesre vágyuk.

A Baldocer gyártó árait cégünk -a Transvidiacsempebolt -  igyekszik alacsonyan tartani, hiszen közvetlenül a spanyol gyárból szállíttatjuk a termékeket.

Amennyibe valamely termék elnyerte tetszését, és máshol rátalált olcsóbban, bátran írjon nekünk, kérjen 1 árajánlatot, hiszen az internetes árakat - bármennyire is igyekszünk - nem tudjuk olyan gyorsan frissíteni. Ezért előfordulhat, hogy a bolti ár már más, mint a webes.


Baldocer képek

Íme néhány kép, csak ízelítőképpen a Baldocer gyár termékei közül, csempecsaládonként.

Igen, ezeket a fantasztikus fürdőszobákat el lehet készíteni a Baldocer csempékből, dekorokból, padlólapokból.

  • 1/5
  • Előző
  • Következő
Találatok száma: 30
Megjelenítve:
Rendezés: