Fürdőszoba webáruház
Zuhanykabin, zuhanyfal, zuhanytálca, zuhanyajtó
Zuhanyajtó

Ravak Supernova ASDP3-90 háromelemes zuhanyajtó fehér Pearl

Bruttó ár:
68 000,00 Ft / db
Akciós ár:
57 800,00 Ft / db
Egység ár:
1 darab = 57 800,00 Ft
Limitált akció Az akció a 2018. január 8. és 2019. január 1. között érvényes vagy a készlet erejéig!
Leírás

 Rendkívül tartós, extrém terhelést is kibíró, szinte törhetetlen zuhanyajtó. Ideális megoldás nyilvános zuhanyzókba és a 80 - 130 cm szélességű beugrókba.

A termék egy fix és két toló részből tevődik össze. A termék 180°-os megfordításával választhatunk a balos vagy jobbos változat között. A zuhanykabin a fürdőszoba lecsempézett sarkába RAVAK Aneta, Angela, Perseus, Perseus Pro, Perseus Pro Flat, Perseus Pro Chrome, Gigant Pro, Gigant Pro Flat, Gigant Pro Chrome zuhanytálcákra vagy közvetlenül a zuhanyfolyókával vagy padlóösszefolyóval rendelkező lecsempézett padlóra telepíthető. Egy APSS fix oldalfallal kombinálva elképzeléseink szerinti “L” alakú zuhanykabint alakíthatunk ki. Két APSS fix oldalfallal kombinálva pedig pedig “U” alakú zuhanykabint kaphatunk. A termékből egyedi méret készítésére is van lehetőség.


  • Méretek: 90 cm
  • Színválaszték: keret - fehér
  • Edzett biztonsági üveg betétlemez : 3 mm; Transparent
  • Műanyag betétlemez: Pearl
  • Termék magassága: 188 cm
Típus mm Bejárat
ASDP3-90 870-910x1880 461
Gyártó és Csempe családok
Amennyiben a gyártó összes termékét meg szeretné tekinteni, kérjük kattintson a gyártó logójára, amennyiben a termékcsalád összes elemét szeretné listázva látni, kérjük kattintson a termékcsalád képére!
Vélemények a termékről
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk!
Írjon Ön is értékelést