Termékek


Marmy Isabelle mosdó 80x35 cm

Hitellehetőség
64 900 Ft / db
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.

A Marmy Isabelle mosdó 80x35 cm

Téglalap formájával és íves belső kialakításával rendkívül megnyerő, modern és minimál stílusú fürdőszobákban is elhelyezhető. Luxus érzés elérhető áron.

Komfortosan használható kézmosáshoz. Mélysége csak 35 cm, így kis fürdőszobákban is remekül alkalmazható. A fürdő méretétől függően kényelmesen felhelyezhető, a pultból kiemelkedő látható magassága 5 cm. Rögzíthető rozsdamentes konzollal valamint pultra és bútorra is felhelyezhető.

Csapfurattal van ellátva, javasoljuk az alacsonyabb, normál méretű csaptelepek használatát a mosdó 35 cm-es mélységéből adódó vízkicsapódás megelőzésére.

A mosdó ára nem tartalmazza a szifon, lefolyó és tartókonzol árát.

-Szélesség : 80cm

-Mélység : 35cm

-Látható magasság :5cm

-Súly:11.5kg

Termék paraméterek
Gyártó
Marmy
Ön is írhat véleményt erről a termékről, ne halogassa tegye meg most! Köszönjük!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Szabó Béla
2023-05-24 09:06
Minden szükséges tájékoztatást megkaptam önöktől a termékekről is és a kiszállítás állapotáról. Külön köszönöm Horváth Edina munkatársnőjüknek a telefonos segítséget. A termékeket a jelzett időre megkaptam. Üdvözlettel: Szabó Béla
Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!
Cofidis hitelkalkulátor
Kérjük tekintse meg Cofidis áruhitel ajánlatunkat!