Termékek


Ravak Kád le/túlfolyószett 570 Bowdenes FEKETE, kerek kivitellel

A legjobb minőségű felhasznált anyagok a hosszantartó élettartam érdekében.
25 000 Ft / db
db
A következő termékek jelenleg nincsenek raktáron, de kérjük jelezze felénk igényét és mi kapcsolatba fogunk lépni Önnel amikor újra rendelhető lesz! A szállítási díjról kérjen tájékoztatást kollégánktól.
  • Anyag: fém kivitel
  • Jótállás: 3 év
  • Vezérlés:
  • bowdenes,
  • Click-Clack-os
  • Alkalmas : minden típusú kádhoz

A túlfolyóval ellátott, 570 mm vagy 800 mm hosszúságú fürdőlefolyó szettek bowdenes vagy Click-Clack rendszerű le és túlfolyóval választhatók. Minden lefolyókészlet tartalmaz egy szifont (szagelzáró). A bowdenes leeresztő mechanizmusban a felső kerék és a leeresztő dugó egy bowdenkábellel van összekötve. Forgassa el a vezérlőkereket a leeresztőcsap zárásához vagy nyitásához. A krómozott vezérlő kerek vagy szögletes (az árlista utolsó két eleme). A szifon fedele fém. A Click-Clack mechanizmus segítségével összenyomással/lenyomással a lefolyódugót zárja be és összenyomással/lenyomással ismét kinyitja. A dugó és a túlfolyó fedele fém. Az 570 mm hosszúságú kádlefolyókészletek a Formy 01, Formy 02 kivételével minden kádtípushoz alkalmasak. A BeHappy II kádhoz Click-Clack mechanizmussal ellátott kádlefolyószett alkalmas. A 800 mm hosszúságú kádlefolyó szettek a kádakhoz Formy 01/Formy 01 Slim, Formy 02/Formy 02 Slim, City/City Slim.

Cikkszám
X01745
Csomag súlya
0,7 kg
Választék
Kád le- és túlfolyó szettek
Szín
Fekete
Vázlat
Telepítési útmutatók
Telepítési útmutatók
Telepítési útmutatók
Szállítói megfelelőségi nyilatkozat
Kád le- és túlfolyók és kádfeltöltési rendszer
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!