Termékek


Ravak kádfeltöltő le- és túlfolyó szettel - Bowdenes X01438

Ez egy olyan kádlefolyó szett, amely túlfolyótöltővel van felszerelve, és rejtett csaptelepet igényel. Ez az egyszerű készülék, amelyből csak a kád tetején lévő vezérlőkerék és a kád alján lévő dugó látható, a kád falán "túlfolyó" víz kényelmes feltöltését biztosítja. A kádon nincs semmi, amit meg lehetne ütni (mint egy hagyományos csaptelepen), a víz a kád oldala mentén töltődik, így nem fröcsköl és szépen néz ki. A túlfolyótöltettel ellátott kádlefolyó-tömörítők bowdenes vagy Click-Clack rendszerű leeresztővel rendelkeznek. A legkiválóbb minőségű anyagok garantálják a hosszú élettartamot.
Akciós termék
42 000 Ft / db
helyett
37 800 Ft / db
Előző 30 nap legalacsonyabb ára: 37 800 Ft
db
Az akció a készlet erejéig vagy visszavonásig érvényes
  • Anyag: fém kivitel
  • Jótállás: 3 év
  • Vezérlés:
  • bowdenes,
  • Click-Clack-os

A kádban áztató csaptelepek esetében egy túlfolyótöltővel ellátott lefolyószett kerül beépítésre. A víz a kád túlfolyóján keresztül folyik, és a csaptelepen keresztül szabályozható. A legkiválóbb minőségű anyagokból készülnek és hosszban, mechanizmusban és kialakításban különböznek egymástól. A bowdenes leeresztő mechanizmusban a felső kerék és a leeresztő dugó egy bowdenkábellel van összekötve. Forgassa el a vezérlőkereket a leeresztőcsap zárásához vagy nyitásához. A Click-Clack mechanizmus segítségével összenyomással/lenyomással a lefolyódugót zárja be és összenyomással/lenyomással ismét kinyitja. Az 570 mm vagy 800 mm hosszúságú, túlfolyótöltővel ellátott kádlefolyókészletek bowdenkerékkel vagy Click-Clack lefolyóvezérléssel kaphatók. A termék tartalmaz egy szifont (szagelzáró), egy fém szifondugót és egy műanyag töltőfejet is. A lefolyószabályozó szögletes, krómozott kivitelben. A fenti, túlfolyótöltővel ellátott kádlefolyó szettek az Avocado, BeHappy II, Classic kivételével minden kádtípushoz alkalmasak. Az 570 mm hosszúságú, túlfolyótöltővel ellátott kádlefolyó szettek esetében nem használható a Formy 01 és Formy 02 kádakhoz sem.

Cikkszám
X01438
EAN
8592626000387
Koncepció
Vanový odtokový komplet
Szállítási idő
14 nap
Garancia
3 év
Csomag hosszúsága
15 cm
Csomag szélessége
11 cm
Csomag magassága
39 cm
Csomag súlya
1 kg
Kifolyó
51
Választék
Kádfeltöltők a túlfolyónál. kád le/túlfolyószettel
Szín
Króm
Vázlat
Telepítési útmutatók
Telepítési útmutatók
Telepítési útmutatók
Szállítói megfelelőségi nyilatkozat
Kád le- és túlfolyók és kádfeltöltési rendszer
Légy az első, aki véleményt fogalmaz meg nekünk és szerezz regisztrált felhasználóként extra Hűségpontokat!

Egy értékelés 10 hűségpontot ér.
Ha képet is tölt fel, további 30 illetve videó feltöltése után további 30 hűségpontot írunk jóvá!

Kérjük kattintson a "kérjen értesítést" gombra és töltse ki a következő űrlapot, ha szeretne értesítő üzeneteket kapni a termékről!